Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní péče o vaše vlasy

1. 7. 2010

Obrazek

Léto je tu a s ním i slunce, a tak bychom neměli zapomínat nejen na vhodné krémy k ošetření pokožky, ale i na ochranu našich vlasů. Stejně tak jako naše pokožka, i vlasy potřebují v těchto slunečných dnech zvláštní péči. A proto pro vás máme pár tipů, čím a jak vaše vlasy v letních dnech ošetřit.
 
 

 

ObrazekSchwarzkopf BC Sun After sun Treatment kúra po opalování 200ml 
Ochranná vlasová kúra po opalování Schwarzkopf BC Hairtherapy nyní poskytuje dvojitou ochranu: pomocí antioxidantů působí proti volným radikálům a zároveň chrání vlasy pomocí UV filtru. Technologie Amino Cell Rebuild obnovuje přirozenou pružnost vlasů posilováním struktury ve vlasových buňkách. Pro osvěžené vlasy plné zdravého lesku.
Použití: Jemně vpracujte do ručníkem vysušených vlasů, nechte působit 5-10 minut a opláchněte.

 
Obrazek 
Dodává vlasům objem a tvar a zároveň je chrání před vysoušením od slunce. Schwarzkopf BC Hairtherapy nyní poskytuje dvojitou ochranu: pomocí antioxidantů působí proti volným radikálům a zároveň chrání vlasy pomocí UV filtru. Technologie Amino Cell Rebuild obnovuje přirozenou pružnost vlasů posilováním struktury ve vlasových buňkách. Pro osvěžené vlasy plné zdravého lesku.
Použití: Naneste na ručníkem vysušené vlasy a pěnu do nich rovnoměrně vpracujte. Upravte dle potřeby.
 
 
Regeneruje konečky vlasů vystavovaných slunci, chrání je před sluncem, horkem, solí a chlórem. Schwarzkopf BC Hairtherapy nyní poskytuje dvojitou ochranu: pomocí antioxidantů působí proti volným radikálům a zároveň chrání vlasy pomocí UV filtru. Technologie Amino Cell Rebuild obnovuje přirozenou pružnost vlasů posilováním struktury ve vlasových buňkách. Pro osvěžené vlasy plné zdravého lesku.
Použití:Šetrně vpracujte do ručníkem vysušených konečků vlasů. Neoplachujte.
 
Obrazek 
Ochranný šampon pro vlasy vystavené slunci. Jemně čistí a dodává hydrataci vlasům a vlasové pokožce vystavené slunečnímu záření, zbavuje je chlóru, soli a minerálů. Schwarzkopf BC Hairtherapy nyní poskytuje dvojitou ochranu: pomocí antioxidantů působí proti volným radikálům a zároveň chrání vlasy pomocí UV filtru. Technologie Amino Cell Rebuild obnovuje přirozenou pružnost vlasů posilováním struktury ve vlasových buňkách. Pro osvěžené vlasy plné zdravého lesku.
Použití: vpracujte do mokrých vlasů a opláchněte.
 
 
ObrazekSCHWARZKOPF BONACURE SUN - PROTECTION SPRAY 200ml
Dvoufázový vodě odolný ochranný sprej s UV filtrem. S technologií Amino Cell Rebuild usnadňuje rozčesávání a hydratuje vlasy vystavené slunečnímu záření a zároveň je pomáhá Chránit před UV paprsky, solí a chlórem.
Použití: důkladně protřepejte a aplikujte do umytých, ručníkem vysušených vlasů. Neoplachujte!

 

 

 Obrazek
Bes šampon na vlasy a tělo po slunění. Obsahuje komplex výživných látek a chrání vlasy před negativním působením slunce a mořské a chlorované vody. Aktivní látky jemně čistí sluncem namáhané vlasy a tělo, bohatě hydratují, obsahuje UV filtr. Šetrně myje vlasy a bohatě hydratuje a intenzivně chrání vlasy před škodlivými slunečními paprsky. Vlasy jsou šetrně ošetřovány, dostává se jim zářivého lesku a stávají se skutečně krásnými a zdravými.
 
 
Balzám na vlasy po slunění osvěžuje a hydratuje sluncem namáhané vlasy a pokožku hlavy, zachovává vlasy přirozeně krásné a lesklé i po náročném slunění. Aktivní látky pronikají hluboko do struktury vlasu a pokožky hlavy, hydratují a posilují. Díky krémové konzistenci se snadno aplikuje a z vlasů nestéká.
Použití - aplikujte do vlhkých vlasů přímo na pokožku hlavy v několika malých dílech. Jemně masírujte krouživými pohyby a pročešte do délky vlasů. Neoplachujte. Poté upravte vlasy jako obvykle.
 
Obrazek 
Ochranný olej na vlasy před sluněním. Ochranný olej ve spreji pro sluncem namáhané vlasy, sprej s UVA a UVB filtrem poskytuje rychlou a efektivní péči vlasům vystaveným působení slunce a zlepšuje jejich rozčesatelnost, zároveň jsou vlasy chráněny před negativními vlivy slunce, moře a chlorované vody. Bohatá formule účinných látek intenzivně chrání vlasy před škodlivými slunečními paprsky vlasy jsou šetrně ošetřovány, dostává se jim zářivého lesku a stávají se skutečně krásnými a zdravými.
Použití - před sluněním rovnoměrně nastříkejte do vlhkých vlasů a pročešte. Neoplachujte.
 
 
ObrazekBES SOLAIRE - Sun Protection Hair Gel 200ml
Jemně tužící ochranný gel na vlasy před sluněním. Ochranný vlasový gel pro sluncem namáhané vlasy s UVA a UVB filtrem tuží, vyživuje a zároveň vlasy chrání před negativními vlivy slunce, moře a chlorované vody
Použití - rovnoměrně naneste na umyté vlasy. Neoplachujte.

 

 
 Obrazek
LONDA LONDACARE - SUN SPARK SHAMPOO 250ml 
Jiskrně sluneční ochranný šampon na vlasy obsahující komplex výživných látek, extrakt z mandarinky a makadamový olej. Chrání vlasy před negativním působením slunce, mořské a chlorované vody, aktivní látky jemně čistí sluncem namáhané vlasy a bohatě je hydratují, obsahuje UV filtr, bohatá formule účinných látek obohacená o extrakt z mandarinky a olej Macadamia intenzivně chrání vlasy před škodlivými slunečními paprsky, vlasy jsou šetrně ošetřovány, dostává se jim zářivého lesku a stávají se skutečně krásnými, poddajnými a lesklými.
 
 
Londa jiskrně sluneční ochranný lotion sprej na vlasy obsahující komplex výživných látek, extrakt z mandarinky a makadamový olej, chrání vlasy před negativním působením slunce a mořské a chlorované vody, exkluzivní formule hloubkově vyživuje sluncem namáhané vlasy, obsahuje UV filtr, bohatá formule účinných látek obohacená o extrakt z mandarinky a olej Macadamia intenzivně chrání vlasy před škodlivými slunečními paprsky, vlasy jsou šetrně ošetřovány, dostává se jim zářivého lesku a stávají se skutečně krásnými, poddajnými a lesklými, používá se před, během a po slunění, neoplachuje se.
 
 
 
Tip od Radůzy:
 
 
 
Schwarzkopf Bonacure BC Sun Protect AKCE 3+2
Při zakoupení:
1ks Schwarzkopf Bonacure Sun Protect ochranný šampon 250ml
1ks Schwarzkopf BC Sun Protect Soft Ends Fluid na konečky 75ml
1ks Schwarzkopf BC Sun After sun Treatment kúra po opalování 200ml
získáte zdarma:
1ks Schwarzkopf BC Sun Protect bodifying mousse pěna pro objem 200ml
1ks Schwarzkopf Bonacure UV Sun Protect sprej s UV filtry 200ml

 

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Janka, 28. 6. 2010 2:06)

Díky za tip. Určitě mrknu.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×