Jdi na obsah Jdi na menu
 


LÁSKA MÁ MNOHO PODOB aneb jak si užít Sv. Valentýna po svém

9. 2. 2010

Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak rozmanitá vlastně láska je? Kolikrát a ke komu či k čemu jste ji prožívali? Milujete svého přítele, psa, svoji práci nebo třeba jen vanilkovou zmrzlinu? Je toho více než dost, co můžeme mít rádi, ale především je zajímavé zamyslet se nad tím jak?!

 

Láska pro nás může být obrovskou horou, pěstěnou zahradou, zuřící bouří, chladivým vánkem nebo nádhernou lázní. Může být vroucná, nespoutaná, vášnivá, ale také inspirující, romantická či vypočítává. Není nad to vychutnat si ji dle svého gusta. Ať už se rozhodnete den zamilovaných strávit jakkoliv, jednou z variant je vychutnat si ho i v pohodlí domova, a to s kýmkoliv nebo čímkoliv je vám libo. Ať už to v konečném důsledku bude například jen vanilková zmrzlina, naše tipy si s ní rozhodně užijete.


ObrazekTelevizní stanice DEKO vám 14. února 2010 ve 14:15 minut přináší nový seriál Ve dvou se to lépe táhne?, ve kterém okusíte, jak může být láska inspirující záležitostí. Derek a Vanessa jsou mladí novomanželé, kteří se pilně snaží o vytvoření prvního společného domova. Prožívat s nimi můžete různé fáze rekonstrukce jejich domu, ale také vzájemné upevňování jejich manželského vztahu.

Obrazek

S televizní stanicí Zone Romantica, jejíž název samotný už vás naladí na prožití romantických chvil, si můžete ve 21:25 hodin vychutnat romantickou  komedii o lásce s názvem Ideální žena. Říkáte, že ideální žena neexistuje? Tak potom Vás tato komedie zaručeně pobaví, ale zároveň potěší. Láska se totiž často neobejde bez komických situací a vzhledem k tomu, že si hlavní hrdina filmu vybírá svoji ideální partnerku mezi hospodyňkou, podnikatelkou a blonďatou sexbombou, tak má o zábavu postaráno.


ObrazekMáte-li ale raději chuť na něco více podmanivého, ne tak romantického, co vás zaručeně připoutá k televizní obrazovce, tak potom se nechte vtáhnout do děje seriálem nesoucí název Mistři švindlu v Las Vegas. Při sledování tohoto seriálu si dosytosti užijete atmosféru lásky, která je v tomto případě vypočítavá. Lásku k hazardu a hazardním hrám. Televizní stanice Spektrum vám od 14. února bude pravidelně přinášet kapku vzrušení v podobě těch největších mistrů švindlu. První díl můžete sledovat 14. února od 18:00 hodin.


 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×