Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kukuřičné lupínky Nový věk: mlsání bez výčitek

1.jpg

Každého občas přepadne mlsná a hledá, co by si kde zobnul, aby své chutě zahnal. Zkuste místo nezdravých smažených chipsů sáhnout tentokrát po lahodných tenkých kukuřičných lupíncích a zamlsat si úplně bez výčitek. Bezlepkové lupínky Nový věk navíc obsahují i amarantovou mouku a připravují se bez smažení.

Oproti běžným smaženým chipsům mají kukuřičné lupínky o více než polovinu menší obsah tuku, a proto si jejich příjemnou chuť můžete užít s čistým svědomím. Pečené lupínky jsou navíc zcela bezlepkové. V jejich složení najdete především kukuřičnou a amarantovou mouku, pochutnají si tak na nich i celiaci či lidé, kteří se lepku vyhýbají.

Lupínky Nový věk pořídíte ve dvou příchutích, klasické s mořskou solí, které můžete doplnit například domácí zeleninovou salsou, nebo s příchutí rajčat a bazalky, které se skvěle hodí k nadcházejícím letním dnům.

Zakoupíte v běžné obchodní síti, praktické balení 65 g za 23 Kč.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×