Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krásné elektro existuje!

26. 4. 2012

Pod slovem elektronika si už dávno nemusíte představit jen nevzhledné černé skříňky, které se liší pouze funkcemi a velikostí. Našli jsme pro vás vychytávky s designem, díky němuž začnete obchody s elektrem milovat.

Možná se to nezdá, ale při zařizování bytu jsou nejdůležitější detaily. Přesně ty totiž tvoří výsledný dojem z celého pokoje. Zapomeňte tedy na nudnou televizi s černým rámem a slaďte její barvu se zbytkem interiéru. Budete žasnout, jak to vzhled celého pokoje osvěží.
 
Do obýváku
 image_tv_2_.jpg
Přesně na to myslela při navrhování svých produktů značka GoGEN, v jejíž poslední kolekci najdete stříbrné a bílé televizory, dokonce v LED provedení. Bílá barva působí neskutečně čistě a takzvaný klavírní lak jí dodává jemnou eleganci, stříbrná se hodí do moderních a tak trochu „high-tech“ domácností. Přesto je decentní a nenarušuje harmonii pokoje tak, jak to dělaly černé televize.
 
Tyto televize vás ale potěší i tím, co umí – dokáží nahrávat digitálně vysílané pořady na vložený flash disk nebo externí hard disk. Nechybí ani funkce Time shift, díky níž můžete sledovat pořady s libovolným časovým posunem. Vybrat si přitom můžete z různých velikostí obrazovky, bílé a stříbrné modely televizorů GoGEN se vyrábí v úhlopříčkách od 48 až do 81 centimetrů. Ceny začínají na 3766 Kč a ještě k nim získáte prodlouženou záruku 40 měsíců.
 
Pokud hledáte něco opravdu originálního a navíc máte rádi retro doplňky, mohl by se vám líbit jeden z gramofonů od Hyundai. Kromě klasických LP desek mají samozřejmě zabudované i rádio a přehrávají CD, a dokonce i MP3. Pokud si staré desky moc nepotrpíte a raději byste něco menšího, můžete si pořídit samotný retro radiopřijímač. Ceny začínají na 395 Kč.
 
Do ložnice
 
dsc_4624.jpgNejen krásným, ale také velmi praktickým doplňkem vaší ložnice může být meteostanice od značky Hyundai, které se vyrábí například v zelené, červené, oranžové nebo bílé barvě. Oceníte ji pokaždé, když se budete ráno oblékat a nebudete vědět, co na sebe. Tyto meteostanice totiž kromě údajů o venkovní teplotě, vlhkosti a podobně, zobrazují také panenku, která vás může inspirovat k tomu, co si vzít na sebe. Nejlevnější vás bude stát 498 Kč.
 
Do koupelny
 
Ani spotřebiče do koupelny nemusí být nudné a jednobarevné. Zkuste třeba puntíkovanou žehličku na vlasy Colorino od značky Eta. Stojí jen 496 Kč, má odpružené keramické destičky a také funkci ionizace, takže je k vlasům šetrnější. eta733390010_t.jpg
Pokud si hlídáte štíhlou linii, pohled na váhu bude určitě příjemnější, pokud si pořídíte efektní osobní váhu z řady Le Mans od značky Gallet. Elegantní skleněné provedení zdobí jemné květy v decentních černobílých odstínech. Pořídíte za 396 Kč.
 
Na úklid
 
eta248190000.jpgVysavač, který pracuje za vás a ještě u toho dobře vypadá, to je sen každé ženy. Co třeba zlatý, růžový, nebo červený robotický vysavač od značky Ecovacs? Poradí si s každým povrchem a díky různě intenzivním režimům i se všemi druhy nečistot. Díky inteligentním senzorům se při práci dokáže vyhnout nábytku, zastaví se dokonce i před schody! Ceny začínají na necelých pěti tisících Kč. S takovým vysavačem budete moci uklízet, i když přijde návštěva.
 
Pokud ale dáváte přednost standardním vysavačům, nevadí. Hezky vypadá například vysavač Canto od Eta za 4299 Kč, který se vyrábí ve stříbrné a měděné barvě.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×