Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOUZELNÁ VÁNOČNÍ BALENÍ ČAJŮ PICKWICK

28. 10. 2011

Lámete si každý rok hlavu s dárky pro své blízké? Konvička či hrníček na čaj potěší každého, navíc si na vás obdarovaný nad šálkem lahodného čaje pokaždé vzpomene. Pickwick představil své letošní novinky oblíbených dárkových balení. Řada Kouzlo Ovoce bude k dostání ve třech nových dárkových baleních, jedna nová kazeta přibude také poprvé do nabídky zelených čajů Pickwick. „Loni byla dárková balení čajů Kouzlo Ovoce velmi oblíbená, téměř polovina prodaných kazet s čaji byla od Pickwicku,“ uvedla Marie Tolarová, Brand Manager Sara Lee pro značky Pickwick a Zlatý Šálek.

Ovocné čaje Pickwick s konvičkou ve tvaru jahody, maliny a ostružiny
untitled-1.jpgOvocné čaje od Pickwicku jsou čistě ovocné, obsahují kousky ovoce, a jsou velmi vhodné pro děti. Začněte s nimi den vesele a čaj k snídani servírujte z ovocné konvičky! Letos přibyla k jahodové a ostružinové ještě konvička, jejíž design je inspirován oblíbeným českým ovocem: malinou. Dárkové balení obsahuje novinku Černý rybíz s třešní a vanilkou a velmi oblíbené příchutě Brusinky s malinami, Zelené jablko s brusinkami a vanilkou a Jahody se smetanou. Pořídit si můžete celou čajovou sadu s ovocnými hrníčky ve stejném designu. Doporučená maloobchodní cena je 249,90 Kč.
Nový ovocný hrníček Pickwick ve tvaru ve tvaru jahody, maliny a ostružinyuntitled-2.jpg
Sběratele ovocných hrníčků od Pickwicku potěší nejen úplně nový motiv maliny, ale také modernější design všech hrníčků. Ty jsou nyní větší, abyste si mohli vychutnat o pár doušků lahodného čaje víc. Kazeta s čaji Pickwick Kouzlo Ovoce obsahuje letošní novinku Mango se zázvorem a limetkou a dále Volbou spotřebitele oceněný Červený pomeranč s ananasem a limetkou a Broskev s jahodami. Pořídit si můžete celou čajovou sadu s ovocnými konvičkami ve stejném designu. Doporučená maloobchodní cena je 129,90 Kč.
Namalujte si s Pickwickem vlastní hrníček!
untitled-3.jpgDěti jistě ocení možnost vyrobit si vlastní originální dárek. Dárková kazeta Pickwick obsahuje nejen tři druhy oblíbeného ovocného čaje Pickwick Kouzlo Ovoce, ale také hrníček a štětec se žlutou, červenou, modrou a zelenou akrylovou barvičkou. Čaje Pickwick Černý rybíz s třešní a vanilkou, Brusinky s malinami a Švestky s vanilkou a skořicí budou dětem určitě chutnat a při malování vlastního hrníčku si užijí spoustu zábavy. Dopřejte svým dětem možnost udělat radost těm, které mají rády a vykouzlit pro ně kráuntitled-4.jpgsný dárek k Vánocům! Doporučená maloobchodní cena je 129,90 Kč.
Od 1. listopadu 2011 do 31. ledna 2012 bude na webových stránkách Pickwick probíhat soutěž o nejkrásnější hrneček “Namaluj si sám”. Připojte se k nám i Vy a vyhrajte roční zásobu čajů Pickwick pro celou Vaši rodinu a další krásné ceny! Více informací a úplná pravidla soutěže na www.pickwick.cz
Zelený čaj Pickwick s velkým skleněným hrnkem
untitled-5.jpgPrůzračně jednoduchá elegance velkého skleněného hrnku potěší především vyznavače moderní životní filozofie wellbeing, která je úzce spjata s pitím zelených čajů. Součástí dárkového balení je letošní novinka Zelený čaj s acerola třešní a bezovým květem, Zelený čaj s jahodami a citronovou trávou oceněný Volbou spotřebitele 2011 a Zelený čaj s mangem a jasmínem. Doporučená maloobchodní cena kazety je 139,90 Kč.
Dále se můžete těšit na tři typy kazet obsahujících kolekci devíti různých chutí čaje a praktické dřevěné kazety s širokým výběrem příchutí čajů Pickwick vhodných pro každou příležitost. Z nabídky dárkových kazet Pickwick si skutečně vybere každý.
K dostání v běžné síti hypermarketů a supermarketů a nově on-line na MALL.cz.
Více informací na www.pickwick.cz
O čaji Pickwick:
Historie čajů Pickwick je spojena s firmou Douwe Egberts. Již v roce 1753 otevřeli Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses v holandském městečku Joure svůj obchod a položili tím základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, ale hlavně kávu, tabák a čaj.
Své současné jméno získal čaj Pickwick v roce 1936, kdy ve snaze najít pro čaj Douwe Egberts více anglicky znějící jméno, navrhla žena tehdejšího ředitele název Pickwick. Inspirací jí byl její oblíbený spisovatel Charles Dickens a jeho dílo "Kronika Pickwickova klubu". V současnosti jsou čaje Pickwick jako obchodní značka společnosti Sara Lee aktivně prodávány v patnácti zemích. Za celou dobu své existence zůstala základní podmínkou úspěchu značky vysoká kvalita čajů Pickwick.
V loňském roce uvedené novinky čaje Pickwick – Kouzlo Ovoce Červený pomeranč s ananasem a limetkou a Zelený čaj s jahodami a citronovou trávou – získaly ocenění Nejlepší novinka roku ve Volbě spotřebitele 2011.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×