Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kosmetický salón Dr. Entner zve na vánoční den otevřených dveří

Stále nevíte, co svým blízkým nakoupit k Vánocům? Navštivte ve středu 11. prosince galerii a kosmetický salón Dr Entner v Žitné ulici v centru metropole! Všechna séra můžete otestovat, nakoupit s 20% slevou a užít si vánoční atmosféru v příjemném prostředí showroomu s šálkem svařeného vína. Nebudou chybět ani designové šperky české herečky.

Vánoční den plný dárků bude veřejnosti otevřen od 10 do 18 hodin. Po celý den mohou zájemci využít mimořádné 20% slevy na všechny kosmetické produkty. Těšit se můžete také na výstavu originálních šperků herečky a designérky Adrieny Sobotové, se kterými jistě uděláte také radost svým blízkým pod stromečkem. K dispozici vám bude i estetický a plastický lékař MUDr. Michael Entner pro možnost bezplatné konzultace a nebude chybět ani poradenský koutek kosmetičky a vizážistky Báry Blahůškové. Vánoční atmosféru pak podtrhne šálek svařeného vína.

 

nepojmenovany-1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×