Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOFILA V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ – DOKONALÁ HARMONIE CHUTÍ

Černá a bílá často vytváří ideální harmonii. Taková je i nová limitovaná edice Kofily v bílé čokoládě. Dokonalé spojení světlých i tmavých tónů vám přináší tradiční delikátní kávová náplň krásně ladící s jemnou chutí bílé čokolády. Nová Kofila tak vytváří nádherný kontrast plné chuti kávy a jemné bílé čokolády.

1.jpgMilovníci originálních chuťových variací, zbystřete! Oblíbená kávová tyčinka je od září na trhu v nové limitované edici Kofila v bílé čokoládě. Bílá čokoláda chutná českým spotřebitelům stále víc a víc, proto značka ORION uvádí tuto jedinečnou novinku, kterou najdete na regálech obchodů až do listopadu 2012.
Vychutnejte si delikátní spojení kávové náplně a bílé čokolády, například se šálkem kávy, nebo jen tak, kdykoli na ni budete mít chuť. Kofila si po dlouhá léta zachovává nezaměnitelnou kávovo-čokoládovou recepturu, která díky bílé čokoládě získává nový rozměr.
Nejen milovníci kávy oceňují na Kofile její originalitu. Jemná, kávová náplň je natolik odlišná od jakékoli konkurence, že si ji zaručeně nikdo nesplete. V obchodech spolehlivě přitahuje pozornost tradiční mouřenín na obale Kofily. Vychutnejte si Kofilu v bílé čokoládě nejen v Mezinárodní den čokolády 13. září ale po celý podzim. Chutná opravdu skvěle.
Limitovaná edice Kofily v bílé čokoládě se prodává v balení o velikosti 35 g, doporučená maloobchodní cena je 10,90 Kč.
O ORIONu a Nestlé:
Tradiční značka cukrovinek ORION patří největší potravinářské společnosti světa Nestlé, založené již roku 1866. Nestlé zaměstnává více než 280 000 zaměstnanců ve 443 závodech 81 zemí. Na českém trhu působila již mezi lety 1890 až 1948, ale její moderní historie u nás se datuje od roku 1992, kdy se stala strategickým partnerem privatizace Čokoládoven, a.s. V současnosti má v České republice dva závody: ZORA v Olomouc a SFINX Holešov. Právě závod ZORA, založený již v roce 1898, je místem, kde jsou vyráběny populární tyčinky ORION. Nestlé dodává na český trh také další populární značky potravin, například Maggi, Nescafé, Granko, Bon Pari, či Mövenpick, dále kojeneckou a dětskou výživu Nestlé, klinickou výživu a také krmivo pro zvířata značek Purina-one, ProPlan, Friskies či Gurmet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×