Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knäckebrot skořice: RACIO sladká novinka v praktickém balení

27. 4. 2018

4.jpg

Knäckebroty jsou pro mnohé z nás nedílnou součástí snídaně nebo odpolední svačinky. Oblíbenou pochoutku najdete na českém trhu nově i ve sladké variantě se skořicí, vaše snídaně tak okamžitě získají nový šmrnc. Mlsat je můžete jen tak, skvěle chutnají dětem i dospělým s ovocem, tvarohem nebo jogurtem či sladkou pomazánkou.

Skořice je již odedávna známá pro svoje protizánětlivé a dezinfekční účinky, zároveň zlepšuje trávení i metabolismus a podporuje mozkovou funkci. Využívá se v tradiční čínské medicíně, ale i v našich luzích a hájích ji babičky odpradávna rozmíchávaly s medem a dávaly dětem, když se cítily nachlazeně. Právě v kombinaci s medem se totiž násobí její hřejivé a protizánětlivé účinky.

Nové skořicové RACIO Knäckebroty najdete v praktickém balení, v každé krabičce jsou schované 4 balíčky a každý obsahuje 2 lahodné kousky chlebíčků. Rozbalit tak můžete vždy jen potřebnou porci a ostatní knäckebroty po otevření krabičky zůstávají chráněné před vlhkostí. Skořicové Knäckebroty jsou tak i skvělou svačinkou pro děti, které si jemnou nasládlou příchuť rychle oblíbí.

RACIO Knäckebrot se skořicí ocení všichni, kteří mají chuť na něco sladkého, ale hledají přijatelnější variantu plnou vlákniny a minerálních látek. Zakoupíte v běžné obchodní síti, 125 gramů za 42,90 Kč.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×