Jdi na obsah Jdi na menu
 


KetoDiet Panna cotta: Mlsání bez výčitek

1.jpgOblíbený italský dortík panna cotta má svou zdravou proteinovou variantu. Báječnou lahůdku, kde se mísí smetana, cukr, želatina a lesní ovoce, si nyní můžete dopřát ve verzi s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem bílkovin. Vsaďte na bezlepkovou novinku KetoDiet Panna cotta, zabořte lžičku a uvidíte, že se dá mlsat i bez výčitek.

Dopřávat si sladkou tečku a do toho dbát na pestrou stravu nejde dohromady? S KetoDiet Panna cottou s nízkým obsahem sacharidů můžete takové obavy hodit za hlavu a oddávat se skvělé chuti. A jak na to? Obsah sáčku vsypte do shakeru a smíchejte se 100 ml vody. Důkladně rozmíchejte a nechte v ledničce 45 minut vychladit.

TIP: Pro ještě intenzivnější zážitek z mlsání posypejte panna cottu troškou skořice nebo přidejte rozmixované ovoce.

Nízkosacharidový dezert Panna cotta od KetoDiet najdete na e-shopu www.ketodiet.cz vždy v balení po 7 ks za cenu 385 Kč.

O značce KetoDiet
Ryze česká značka KetoDiet, která vznikla v roce 2011 z náhlého popudu a velké osobní touhy zhubnout, se za několik let své existence stala oblíbeným a vyhledávaným pomocníkem na cestě ke zdravějšímu a štíhlejšímu tělu. Svým klientům nabízí nejen prvotřídní proteinové nápoje a jídla vyráběná přímo v České republice z vysoce kvalitních surovin, ale poskytuje také maximální podporu v průběhu dietních plánů, společně se specializovaným výživovým poradenstvím.
www.ketodiet.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×