Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jsou vaše vlasy připravené na blížící se zimu?

22. 9. 2011

Léto má v rozumné míře na zdraví vlasů příznivý vliv. Ale se zkracujícími se dny přichází „paní“ zima, která k našim vlasům není vůbec přívětivá. Ozdravná kúra před zimou je proto důležitá. Mějte kštici plnou síly během celé zimy a buďte tak královnou krásy.

V létě bývá náš jídelníček mnohem pestřejší, a tím pomáhá částečně vyživovat vlasy. Dalším pomocníkem je pro naše vlasy i přiměřené slunění. To všechno však v zimě neplatí, naopak.
Ještě před příchodem zimy se začíná projevovat fyziologicky dané vypadávání vlasů. Pokud trpí člověk nedostatkem vitamínu nebo nějakou chorobou, vypadávání vlasů v zimě zpravidla neustane. Navíc díky častému střídání teplot, nedostatku slunce, většímu stresu a v neposlední řadě díky nošení teplých pokrývek hlavy, se může rapidně zhoršit kvalita vlasů. Vlas je narušen, láme se a celkové vypadá nezdravě.
Chcete-li, aby vaše vlasy byly na plískanice připravené, začněte už nyní s jejich výživou. Důležitá je volba správné vlasové kosmetiky.
Pravidelné používání kosmetické řady REVALID spolehlivě odstraní nedostatky a strukturální poškození vlasu a navrátí jim původní kondici.
revalid_kondicioner.jpgPro posílení vlasů je vhodný revitalizující proteinový šampon a kondicionér REVALID s obsahem alantoinu, který zklidňuje vlasovou pokožku, která může být v zimě vysušená a napnutá. Velikost balení je 250 ml, doporučená cena šamponu je 160 Kč, kondicionéru 180 Kč.
Pro vážněji poškozené vlasy je určen vysoce účinný přípravek Revalid Nutri-Repair Treatment obsahující panthenol, pšeničné proteiny a extrakt z ovsa, které spolu s alantoinem a deriváty aminokyselin tvoří keratin, základní stavební prvek vlasu. 150 ml balení je k dostání za 200 Kč.
Stav vlasů ovlivňuje řada vnitřních faktorů, a někdy proto nepomůže ani sebedokonalejší vnější péče. Pro začátek se proto doporučuje zvýšit přísun vitamínů a stopových prvků. Léčebná kúra pro obnovení vlasů Revalid. Volně prodejný lék je dostupný ve 30-, 120- nebo 270 kapslovém balení v ceně od 195 Kč.

revalid_kompozice.jpg

Ať už se vlasy připravují na zimu nebo nepřiměřeně trpěly pod žhavými paprsky slunce, měli byste jim dopřát celoroční péči. Ony se vám odvděčí v podobě žádaného lesku, síly
a pružnosti. Přípravky Revalid jsou vhodné na všechny typy vlasů pro ženy i muže. K dostání pouze v lékárně.
Pro více informací navštivte www.ewopharma.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×