Jdi na obsah Jdi na menu
 


JINÝ KRAJ JINÝ ČAJ

Nechte se inspirovat vůní dálek. Řada čajů Delicious Spices vám přináší tři jedinečné příchutě, jimiž představuje tři země a nabízí tři cizokrajné varianty čajových chutí. Stačí si vybrat, ochutnat a nechat se unášet do daleké Indie, orientálního Maroka nebo prosluněného Turecka. Čaje Delicious Spices jsou tu pro všechny, které láká exotika, a rádi okusí něco nepoznaného.

Nová řada čajů Pickwick Delicious Spices mění obyčejné pití čaje na labužnický zážitek, který z každodenní rutiny udělá nevšední událost. Tři příchutě vonící dálkami povznášejí konzumaci čaje na výjimečné chuťové potěšení doplněné nádechem cizí kultury.
1.jpgPrvní z cizokrajných příchutí je Smooth Chai, který se nechal inspirovat exotickým indickým kořením a tamní přípravou čaje. Jeho chuť je díky tomu plná a intenzivní, sametově čajová a výrazně kořeněná. Právě koření, jako je pepř, skořice, hřebíček, zázvor a kardamom dělají z tohoto čaje tradiční indický nápoj, který zahřeje v zimních měsících. Pro ještě intenzivnější zážitek přilijte horké mléko, přidejte cukr, ozdobte našlehanou mléčnou pěnou a skořicí a získáte pravý exotický Chai Latte.
 
2.jpgDalší příchuť se jmenuje Turkish Apple a jak z názvu vyplývá, jedná se o čaj inspirovaný tureckou tradicí. Přináší jedinečnou sladkou kombinaci jablka, vanilky a skořice. Jeho chuť je vyrovnaná, příjemně jablečně-skořicová a vanilkově nasládlá. Ve vůni vyniká právě vanilka doplněná jablečným nádechem.
 
3.jpgNázev Minty Morocco označuje čaj je inspirovaný Královstvím západu, tedy dalekým Marokem. Tento čaj spojuje svěží mátu s intenzivní chutí skořice, čekanky a lékořice. Jeho chuť je díky složení příjemně nasládlá a vůně výrazně mátová. Přeneste se s Pickwickem do exotických krajin a zahřejte své tělo i mysl!
Čaje Delicious Spices jsou na pultech od září 2012 za maloobchodní cenu 44,90 Kč. Více informací na www.pickwick.cz
O čaji Pickwick:
Historie čajů Pickwick je spojena s firmou Douwe Egberts. Již v roce 1753 otevřeli Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses v holandském městečku Joure svůj obchod a položili tím základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, ale hlavně kávu, tabák a čaj. Své současné jméno získal čaj Pickwick v roce 1936, kdy ve snaze najít pro čaj Douwe Egberts více anglicky znějící jméno, navrhla žena tehdejšího ředitele název Pickwick. Inspirací jí byl její oblíbený spisovatel Charles Dickens a jeho dílo "Kronika Pickwickova klubu".
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×