Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAVOROVÉ PŘEKVAPENÍ

7. 11. 2008

Obrazek

Většina z nás pravidelně mlsá sladkosti. I přes to, že většina z nás ví, že rafinovaný bílý cukr je pro organismus vysoce nezdravou záležitostí. Mimo přibírání na váze způsobuje celou řadu zdravotních problému – od zubního kazu, přes narušení procesu vstřebávání hořčíku a vápníku až po podporu vzniku osteoporózy a dalších těžkostí. Zdravé mlsání si můžete nově dopřát díky javorovému sirupu v Coffee&Co.
 
Vzdát se cukru však neznamená vzdát se sladké chuti. Alternativ, jak si zdravěji „osladit život“, je hned několik. Například medem, třtinovým cukrem, melasou nebo ve světě oblíbeným javorovým sirupem.
 
Tajemství javorového sirupu?
Přírodní javorový sirup obsahuje cukr, který nejde přímo do krve, ale je vstřebaný červenými krvinkami. Naše tělo má tak možnost odebrat takové množství cukru, které momentálně skutečně potřebuje.
 Obrazek
Javorový sirup se získává zhuštěním mízy z javoru cukrového. Litr sirupu se získává odpařením asi 40 litrů šťávy. Čím tmavší sirup a výraznější vůně, tím vyšší kvalita.
 
Javorovým sirupem si kromě kávy můžete osladit i čaj, palačinky nebo domácí koláče.
 
Novinky v Coffee&Co – Maple latte a trojúhelníčky 
S jedinečnou novinkou přichází sít coffee-housů Coffee&Co. V síti „kofíček“ nyní najdete – maple latte s chutí javorového sirupu. Další novinkou jsou pečené trojúhelníčky z javorového sirupu a kokosu. Kombinace lahodné kávy s  javorovými trojúhelníčky vám v sychravých podzimních dnech určitě vykouzlí úsměv na rtech.
 
Přijďte ochutnat sladkou chuť sirupu do jedné z mnoha kaváren v České republice.
 
 
Nahlédněte do kavárny Coffee&Co na internetu, více na www.coffee-co.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×