Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní probuzení s mátou, avokádem a špenátem ve Fruitisimu

14. 4. 2015

detoxman-a-mata-hari.jpg

Zákazníci Fruitisimo barů se nově mohou osvěžit se sladkou MÁTA HARI, nebo si vychutnat drink DETOXMAN, který má sílu.

 

Do barů Fruitisimo přicházejí od prvního dubna nové sezónní drinky: svěží MÁTA HARI a DETOXMAN plný chuti. MÁTA HARI je určena všem milovníkům lesního ovoce a ovocných šťáv, kteří se mohou připravit na delikátní zážitek okořeněný snítkou máty. Na drinku DETOXMAN, jehož výraznou část tvoří avokádo, si pochutnají všichni, kteří hledají lahodnou, ale nevšední chuť.

MÁTA HARI

Drink MÁTA HARI vděčí svému názvu za snítku máty, která dodává kombinaci jablek, hrušek, malin a borůvek ten správný říz. Máta peprná je bylinkou s pozitivními účinky především na naše trávení. Pomáhá v boji se žlučovými kameny, ulevuje při kašli a nachlazení a osvěžuje dech.

MÁTA HARI cena: 0,3 l za 79 Kč; 0,5 l za 99 Kč

DETOXMAN

Fresh juice DETOXMAN se připravuje z jablek, ananasu, špenátu, avokáda a limety. Avokádo nepatří k typickým surovinám v naší kuchyni, ale získává stále větší řadu příznivců. Snad i proto, že je bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, kterým se přisuzuje mnoho pozitivních účinků na náš kardiovaskulární a nervový systém. Obsahuje navíc široké spektrum vitamínů. Špenát je zase považován za skvělý antioxidant, ceněný zdroj vitaminu A a kyseliny listové.

DETOXMAN cena: 0,3 l za 99 Kč; 0,5 l za 119 Kč

MÁTA HARI a DETOXMAN doplňují sortiment patnácti stálých drinků. V nabídce budou od prvního dubna až do konce května.  Drinky se prodávají buď v půllitrové lahvičce, nebo v bio kelímcích o velikosti 0,3 l a 0,5 l, které jsou v přírodě snadno rozložitelné.

O Fruitisimo:
Fruitisimo je maloobchodní síť provozoven, které spadají do kategorie bar. Přes svůj italsky znějící název je Fruitisimo česká firma. Pod značkou Fruitisimo zákazníkům připravují a prodávají výrobky vyrobené ve vlastní produkci (šťávy a ovocné koktejly, ručně vyráběná kopečková zmrzlina, s láskou upečené dorty, právě umletá čerstvá káva, saláty) a z menší části cizí výrobky (ořechové a multicereální tyčinky, sendviče). Fruitisimo bary se nachází již na více než 40 místech v České republice.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×