Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak ušetřit čas na mateřské? Online

16. 12. 2010

nepojmenovany-2.jpg

Žádná maminka si asi nestěžuje, že by nevěděla, co s časem. Spíš naopak. Uvařit, vyprat, u toho dohlížet na malé ďáblíky a ještě být večer krásná pro partnera? Trávit hodiny sháněním jídla a plenek pro děti? Na to je den příliš krátký! Jak ale ušetřit čas? Nákupem online na www.feedo.cz. Tyto webové stránky vznikly právě proto, aby ulehčily život maminkám.
 
Tahání těžkých tašek a běhání s kočárkem po několika různých obchodech, než seženete všechno potřebné pro vaše ratolesti, už odzvonilo. Na www.feedo.cz lze najít vše potřebné pro miminka pod jednou střechou – od dětské výživy, přes dětské plenky až po dětskou kosmetiku. V sortimentu více než 700 položek je možné vybrat to správné mléko pro nejmenší, dětské kaše, příkrmy pro kojence, nápoje pro děti – čaje, kojeneckou vodu, rozpustné nápoje atd., sušenky a další důležité součástí dětské stravy, pleny a plenky různých velikostí a další dětskou kosmetiku. To vše od známých značek jako Nestlé, HiPP, Sunar, Hami, Nutrilon, Huggies, Pampers a dalších. V sortimentu jsou zastoupeny i BIO, hypoalergenní nebo bezlepkové výrobky. Výběr usnadní přehledné a jednoduché vyhledávání s filtrem, takže nákup zvládnete i po večerech, kdy už se vám zavírají oči.
 
V čem je ale hlavní kouzlo nákupu na www.feedo.cz? Můžete sedět v teple domova, zatímco nakupujete, a věnovat se dětem nebo manželovi. Obchod vám vybrané zboží doveze až domu. Čas strávený s rodinou je vzácný. Neztrácejte ho proto nepříjemnými nákupy. E-shop www.feedo.cz obstará nákupy za vás. Vy si tak můžete užít mnohem víc krásných chvil s nejbližšími.
 
Nejen pro čerstvé rodiče:
 
Nevíte, čím usnadnit čerstvým rodičům jejich, pro ně novou situaci? Dárkem, který potěší, ulehčí rodičovské povinnosti a přinese třeba i příjemnou chvilku klidu navíc – dárkovou poukázkou od www.feedo.cz 
 

feedo-poukaz-a4-vanocni-pre.jpg

 
 
Tip:
 
nepojmenovany-1.jpg
 
 
 
 
Pampers Active Baby GIANTPACK
Cena na www.feedo.cz: 369,00,- Kč
 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×