Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak správně vybrat dětské povlečení?

5. 4. 2011

ctyrlistek.jpgPoradíme Vám, jak vybrat dětské povlečení tak, aby nadchlo Vaše nejmenší i Vás.

Vybírat podle ceny mnohdy nestačí. Jaké jsou na trhu velikosti dětského povlečení a jakému materiálu dát přednost se dozvíte v následujícím článku: Jak vybrat dětské povlečení.
Oblíbené motivy dětského povlečení
Dnešní doba nám sice přináší stále drastičtější pohádky plné střílejících robotů a mimozemských příšer. Můžete být však klidní. S dětmi stále usínají večerníčkoví hrdinové, jako je Krteček nebo Víla Amálka. Postavičky z večerníčků nikdy neztratily na svém půvabu a jsou stále hlavními motivy dětského povlečení. Mezi nejoblíbenější dětské hrdiny dále patří Rákosníček, Pat a Mat, Křemílek a Vochomůrka i kamarádi z Čtyřlístku.
 
Materiál dětského povlečení
Nejběžnějším materiálem po dětské povlečení je bavlna. Dětské povlečení z bavlny si při správném zacházení udrží své barevné i rozměrové vlastnosti opravdu dlouho. Dalším oblíbeným materiálem pro povlečení (i pro dospělé) je krep. Jeho hlavní výhodou je, že je nemusíte žehlit. Děti však může někdy škrábat, proto nezapomínejte na aviváž. Obzvláště jemné je dětskézm136.jpg povlečení z flanelu. Flanelové povlečení je příjemné především v zimních měsících.
 
Vyberte si dětské povlečení na Dráček.cz z materiálů dle libosti pro šťastný spánek svých dětí.
Velikost povlečení
Dětské povlečení je obvykle nabízeno ve dvou základních velikostech: dětské povlečení do postýlky (deka 90x130cm a polštář 40x60 cm) a dětské povlečení do postele pro větší děti (deka 140x200 cm a polštář 70x90cm). Nejen děti milují dětské povlečení.
 
 
Vyberte si dětské povlečení na Dráček.cz a potěšte sebe i své nejmilejší! 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×