Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK SE ZBAVIT TUKU NA BŘIŠE JEDNOU PROVŽDY? VYZKOUŠEJTE SVĚTOVOU NOVINKU!

18. 3. 2014

pristroj-vanquish.jpgSNAŽÍTE SE CVIČIT A DRŽET NEJRŮZNĚJŠÍ DIETY, ALE ŠPÍČKY NA BŘIŠE NE A NE ZMIZET? VSAĎTE NA MODERNÍ TECHNOLOGIE A VYZKOUŠEJTE REVOLUČNÍ NOVINKU V PODOBĚ PŘÍSTROJE VANQUISH™. METODA JE ZCELA BEZPEČNÁ, BEZBOLESTNÁ A BEZKONTAKTNÍ. STAČÍ ČTYŘIKRÁT ABSOLVOVAT TŘICETIMINUTOVÉ OŠETŘENÍ A ÚBYTEK CENTIMETRŮ VÁS OHROMÍ.

VANQUISH™ je světová novinka mezi metodami neinvazivního hubnutí a odbourávání podkožního tuku na břiše. Využívá selektivního vysokofrekvenčního pole, jehož účinky dokáže zaměřit přímo do tukové vrstvy a zredukovat ji. Ohřívá tak pouze vybranou tukovou tkáň, aniž by poškodil kůži, svaly nebo dokonce vnitřní orgány. Pacient se pohodlně položí a nad břicho mu lékař umístí aplikátor, který vysílá vysokofrekvenční vlnění.

 „Celá procedura je bezkontaktní, takže se přístroj pacienta nedotýká. Po zapnutí terapie si VANQUISH™ automaticky proměří tkáň a naladí se na frekvenci ideální pro tuk. Ošetřující pouze dohlíží na průběh a kvalitu ošetření,“ uvedl Aleš Wiedeman, ředitel divize estetické medicíny společnosti BTL zdravotnická technika, a. s., která přístroj uvádí na trh. Procedura trvá pouhých třicet minut. Abyste dosáhli nejlepších výsledků, je ideální ji absolvovat čtyřikrát. Úbytek centimetrů je pak opravdu hodně viditelný. Po ošetření odchází tuk z těla přirozeně lymfatickým systémem. Není nutné dodržovat striktní diety ani cvičit. Důležité je však zvýšení pitného režimu. Hydratace organizmu totiž pomáhá odplavovat zbytky tuků z těla ven. Díky přístroji budete mnohem spokojenější s výsledným tvarem břicha. Odborníci zaručují celkový úbytek tuku v pase a menší konfekční velikost oblečení.

 

vanquish---osetreni.jpg

Pokud si zachováte svůj životní styl a váhu, budou výsledky ošetření trvalé.
Seznam pracovišť, která nabízejí ošetření přístrojem Vanquish, naleznete na
http://www.btlaesthetics.com/cs/medical/vanquish/doporucena-pracoviste/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×