Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK BÝT OKAY NA CESTÁCH

8. 6. 2011

Ať už plánujete výlety po krásách republiky nebo zavítáte do cizích krajů, neměl by vám chybět foťák. Bez toho to přece nejde. Bon voyage přeje OKAY.

 
 
bez-nazvu-1.jpgChytrý foťák
Kufry, jídlo na cestu, foťák a navigace. Máte zabaleno. Pokud rádi cestujete nalehko, ale nechcete přijít o vzpomínku na pohodové chvíle s rodinou nebo přáteli, vyzkoušejte stylovým fotoaparát Samsung EC-ST30. Ten má ultra tenké tělo a je tak malý, že se dokáže skrýt i za vaši platební kartu. Nebude vás tedy při toulkách či aktivitách nijak obtěžovat.
 
Výhodou „chytrých“ fotoaparátů jsou různé unikátní funkce. Mezi ně například patří detekce úsměvu, detekce tváře, rozpoznání scény apod. Focení bude tedy zase o něco lehčí. Rodiče jistě ocení i funkci „odpadkový koš pro záchranu omylem smazaných snímků“ a to zejména, když si děti s fotoaparátem budou hrát a chtít za každou cenu fotit.
 
Zastavte se cestou na dovolenou v OKAY Elektrospotřebiče pro váš nový foťák. Koupíte za 1890 Kč v stříbrné nebo černé barvě.
 
 
 
Více se dočtete na www.okaycz.eu.
 
 
* * *
Společnost OKAY Elektrospotřebiče založená v roce 1994 je ryze česká společnost, která se stala největším řetězcem elektra v České Republice a patří k největším maloobchodním prodejcům elektra na Slovensku. Nabízí široký sortiment světových značek za atraktivní a férové ceny. Cílem společnosti je být profesionálním partnerem a rádcem při nákupu elektrospotřebičů a uspokojovat potřeby a přání zákazníků. Díky tomu získala v letošním roce ocenění Prodejce roku 2010. Strategií společnosti je být svým zákazníkům co nejblíže, a proto stále rozšiřuje maloobchodní síť svých prodejen.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×