Jdi na obsah Jdi na menu
 


I mléko má říz - Nová brčka MilkiMix s Krtečkem

4.jpgNová brčka MilkiMix s motivy Krtečka ochutí každou sklenici mléka. Děti si díky nim jeho pití jednoduše zamilují. Brčka bez umělých barviv, umělých sladidel i bez konzervantů jsou k dostání ve 3 různých příchutích.

Mléko je zdravé pro svůj obsah vápníku, vitamínů, stopových prvků a dalších tělu prospěšných látek. Podle pediatrů by mělo každé předškolní dítě vypít denně půl litru mléka. Některé děti ale nemají neochucené mléko rády a jeho pití se brání. Díky novým brčkům s motivy krtečka si jej však oblíbí. MilkiMix totiž nejen, že mléko ochutí, ale pití brčkem je samo o sobě mnohem zábavnější. Usměvavému Krtečkovi navíc žádné dítě neodolá.
5.jpgBrčko stačí jednoduše rozbalit, dát do sklenice s mlékem a začít pít! Brčka totiž obsahují drobné granulky, které se při průtoku mléka pomalu rozpouštějí a dodávají mu přirozenou chuť čokolády, vanilky a jahod. Děti si tak užijí každý doušek a z neoblíbeného nápoje se rázem stane každodenní pochoutka!
Brčka MilkiMix navíc oproti jiným výrobkům neobsahují žádná umělá sladidla ani barviva a jsou zcela bez konzervantů. Díky absenci lepku jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu.
MilkiMix brčka se prodávají v řetězci Globus, DM drogerii a ve všech hračkářstvích. Doporučená maloobchodní cena je 29,90 za balení s 6 kusy.
 
O společnosti EP Line
EP Line, SE je významným dovozcem kvalitních, originálních a zábavných hraček. Mezi nejznámější patří například Lovec duchů, která získala v roce 2011 ocenění za Nejlepší hračku roku v kategorii Interaktivní hračka. Velice oblíbené jsou také hračky vyráběné v celosvětově známých licencích jako Hello Kitti, Gormiti, Filly, Šmoulové atd. MilkiMix brčka se vyrábí v Maďarsku a společnost EP Line, SE je distribuuje na český trh. Více na www.epline.cz.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×