Jdi na obsah Jdi na menu
 


Havrey: nová módní značka v ČR – 1. prodejna ve Freeportu -

8. 6. 2008
V outletovém centru Freeport International Outlet je od března 2008 otevřena prodejna značky Havrey. Tato francouzská značka nabízí dámám nápadité kolekce svrchních oděvů a nejrůznějších módních doplňků. Módní značku Havrey vlastní známá luxusní značka Prêt à Porter. Prodejna Havrey ve Freeportu je zatím jediným obchodem této značky v České republice. Inspirujte se a nezaskočí vás jarní deštík ani letní bouře…
 
V prodejně Havrey pořídíte dámské kabátky, pláště, trenčkoty, vlněné oděvy nebo nepromokavé bundičky s kapucí. Sortiment je obohacen o originální doplňky jako jsou klobouky, čapky a deštníky. To vše můžete zakoupit ve Freeportu za outletové ceny, které jsou o 30 % – 70 % nižší.
 
„Le Temps“ – francouzské slovo, které má dva významy – „čas“ a „počasí“. A právě tato dvě slova se stala inspirací značky Havrey. Cílem značky je nabídnou ženám trendy modely, které je ochrání před nepřízní počasí a umožní jim prožívat jedinečné okamžiky, i když se třeba zrovna venku „čerti žení“. Havrey vás zaujme nadčasovou francouzskou elegancí a důrazem na maximální komfort a funkčnost.
 
Od roku 2007 značka Havrey otevřela několik prodejen v těch nejexklusivnějších evropských obchodních centrech. Prodejnu Havrey najdete například v pařížském obchodním centru Galleries Lafayette Haussmann a nyní nově také v České republice v outletovém centru Freeport.
Trenčkoty, kabátky a pláště – klasika, která nezklame
Trenčkoty, lehké kabátky nebo pláště by měly být součástí vašeho šatníku. Hodí se skvěle k džínám, kalhotám, sukním i k šatům. Záleží jen na vaší volbě, zda dáte přednost klasice nebo se odvážete s výraznou barvou nebo vzorem. Nabízíme vám malou „ochutnávku“…..
 

Obrazek

 

QUATRE

Ultralehký kabátek, ideální na léto
Materiál: 100% nylon
Původní cena: 8 100,- Kč
Outletová cena: 4 320,- Kč

 

 

Obrazek

 

NARIA           

Letní plášť s  propracovaným límcem
Materiál: 100% nylon
Původní cena: 8 370,- Kč  
Outletová cena: 4 590,- Kč          
 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

OGAKI

Kabátek s rafinovanými detaily, s libovolně nastavitelnou délkou jak kabátku, tak rukávů. Odepínatelná kapsa.
Materiál: 52% bavlna, 43% polyamid, 5% železo
 
Původní cena: 8 370,- Kč
Outletová cena: 4 590,- Kč
 

 

 

 

 

Obrazek

 

ODEON

Vypasovaný kabátek se zajímavými detaily
Materiál: 53% bavlna, 47% polyamid
 
Původní cena: 8 640,- Kč
Outletová cena: 4 590,- Kč
 

 

 

 

 

Obrazek

 

NATURA

Sako v klasickém stylu
Materiál: 100% nylon
Původní cena: 5 400,- Kč
Outletová cena: 2 970,- Kč
 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

OVATION

Kabátek v typickém francouzském stylu, s rafinovanými detaily, v kapuci je umístněna pružina pro libovolné nastavení a manipulaci.
Materiál: 52% bavlna, 43% polyamid, 5% železo
 
Původní cena: 9 720,- Kč   
Outletová cena: 5 130,- Kč
 

 

 

 

 

Obrazek

 

ZAMBEZE

Krátký kabátek se zajímavými detaily
Materiál: 53% bavlna, 47% nylon (polyamid)
 
Původní cena: 7 290,- Kč
Outletová cena: 4 050,- Kč
 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

OURAGON

Nepromokavý kabátek, ideální do větru a deště
Materiál: 95% nylon, 5% polyuretane
 
Původní cena: 10 260,- Kč
Outletová cena: 5 670,- Kč
 

 

 

 

 

 

Kde koupíte:

Freeport International Outlet/ Havrey
Chvalovice 196 – Hatě
 
HAVREY
Francouzská značka Havrey byla založena v Bordeaux roku 1925. Již od svých počátků se specializovala na výrobu a prodej dámských svršků, které mají chránit především před nepřízní počasí (pláště do deště, bundy, kabáty). V 70. a 80. letech značka získala přední místo na trhu se svrchními oděvy a začala exportovat do Evropy, USA a Japonska. V roce 2006 a 2007 značka Havrey vstoupila na ruský a německý trh. Od roku 2007 Havrey otevřela několik prodejen v těch nejexklusivnějších obchodních centrech. Prodejnu Havrey najdete například v pařížském obchodním centru Galleries Lafayette Haussmann a nyní nově také v České republice v outletovém centru Freeport.

 

Obrazek

FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET 

je prvním outletovým centrem v ČR a je jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 65 obchodech. Nikde jinde nekoupíte značkovou módu levněji! Freeport International Outlet prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 50 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 70 % nižší. Překvapivě nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí. Jedná se o produkty, které ve svých domovských značkových prodejnách ustoupily nově přicházející kolekci. Pestrá paleta nejen módního zboží nabízeného v outletovém centru Freeport tak obsahuje hodnotné kolekce mezinárodních top návrhářů, které jsou k dispozici za bezkonkurenční ceny. Freeport garantuje svým zákazníkům nejnižší ceny. Freeport International Outlet se nachází na bývalém hraničním přechodu Hatě u Znojma. www.freeport.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×