Jdi na obsah Jdi na menu
 


FANOUŠCI NADĚLILI MARGOT K OSLAVĚ 70 LET KUCHAŘKU

peceme_s_margot_02.jpg

Patří mezi vaše koníčky pečení a rádi zkoušíte nové recepty? Nechte se inspirovat sedmdesáti jedinečnými recepty z nové tištěné knihy Pečeme s MARGOT. Kniha je výběrem těch nejlepších osvědčených receptů na pečení s MARGOT, tyčinkou s kokosovou příchutí, které pocházejí z kuchyní českých a slovenských fanoušků. Každý recept, jenž zde najdete, je tak dílem skutečných milovníků tyčinky MARGOT, která výborně osvěží nejeden sladký dezert. 

V roce 2014 MARGOT slavila své sedmdesáté narozeniny a k tomuto výročí ji fanoušci podarovali dárkem. Na facebookový profil zasílali své oblíbené recepty s tyčinkou MARGOT a právě sedmdesát nejlepších receptů z nich najdete v tištěné knize Pečeme s MARGOT.

TIP: Kniha MARGOT Kuchařka je neprodejná, a proto ji můžete získat v čtenářských soutěžích nebo o ni můžete usilovat na facebookovém profilu tyčinky MARGOT.

 

peceme_s_margot_recept_01.jpg

 

O společnosti Nestlé
Nestlé, mezinárodní potravinářská společnost s ústředím ve Švýcarsku, vstoupila do české potravinářské výroby jako strategický investor počátkem 90. let 20. století. V České republice Nestlé vyrábí v závodech ZORA Olomouc a SFINX Holešov čokoládové a nečokoládové cukrovinky pod značkami jako ORION, MODRÉ Z NEBE, STUDENTSKÁ PEČEŤ, KOFILA, DELI, MARGOT, BON PARI, JOJO, LENTILKY. Nestlé uvádí na český trh i značkové potraviny pod mezinárodním značkami - tyčinky KIT KAT, rozpustnou kávu NESCAFÉ, kulinářské výrobky MAGGI, kojeneckou, dětskou i klinickou výživu NESTLÉ, potravu pro domácí zvířata PURINA, FRISKIES a DARLING a prémiové zmrzliny MÖVENPICK OF SWITZERLAND. Snídaňové cereálie NESTLÉ jako FITNESS nebo NESQUIK uvádí na trh společnost Cereal Partners Czech Republic, společný podnik Nestlé a General Mills.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×