Jdi na obsah Jdi na menu
 


Exkluzivní britská značka Maharishi konečně v ČR

9. 12. 2011

Na jedné straně nabízí značka perfektní design a skvělé funkční materiály jako je například teflon, který zajišťuje voděodolnost a vysokou životnost produktů. Zároveň designéři využívají přírodní látky vč. například konopí. Velmi výrazný je military styl, ostatně původním cílem zakladatele značky bylo recyklovat vojenské oblečení. Jednoduše máme skvělou zprávu pro všechny, kteří mají rádi osobitou, streetwearovou módu. Exkluzivní značku Maharishi si konečně můžete zakoupit také v České republice! Nejširší sortiment zboží nabízí e-shop www.clash.cz

„Značku Maharishi jsme se rozhodli dovážet z několika důvodů. Všechny produkty mají skvělé technické vlastnosti a také vynikající image. Ve Velké Británii jde o módní ikonu a velmi uznávanou značku. Proto jsme přesvědčeni, že i v České republice si najde své fanoušky,“ konstatuje Mirek Brož, manažer prodeje internetového obchodu www.clash.cz.
Vybrat si můžete z mnoha tašek, batohů, kosmetických taštiček, ledvinek a pouzder na mobil Maharishi. Každý produkt obsahuje patenty, které umožňují jej připnout a kombinovat s dalšími doplňky, například pouzdry na lahev, doklady, kapsou na telefon. Většinu kousků lze také využít dvojím způsobem, z ledvinky BABY RECON se dá jednoduše udělat taška přes rameno, tašku CLUB TREK naopak snadno změníte na batoh.
Převažuje nabídka pro muže, ale také dámy ocení zcela stylové kabelky Maharishi. Speciální nabídka platí pro dýdžeje, kteří v e-shopu naleznou kufříky a tašky na vinylové desky.
Tipy obchodu www.clash.cz:
nepojmenovany-1.jpgBatoh Maharishi Dome Backpack Olive (v nabídce i v barvách černé, šedé, maskáčové a tmavomodré).
Batoh s odepínací kapsou a pouzdrem na lahev.
Cena: 1590,- Kč.
 nepojmenovany-2.jpg
Kabelka Maharishi Hand Bag Camo (v nabídce také v olivově zelené barvě).
Dámská kabelka do ruky.
Cena: 490,- Kč.
 
nepojmenovany-3.jpgLedvinka Maharishi Baby Recon Grey (v nabídce také v černé barvě).
Unisex provedení.
Cena 490,- Kč.nepojmenovany-4.jpg
 
 
Taška Maharishi Downlow waister Grey/Black (v nabídce také v olivově zelené, černé, tmavomodré).
Taška a ledvinka v jednom.
Cena: 590,- Kč.
 
O značce Maharishi
Značku Maharishi založil v roce 1994 Hardy Blechman, který na jedné straně velmi silně uctívá přírodu a přírodní materiály, ale zároveň využívá nejnovější technologie výroby módních produktů. V minulosti spolupracoval na přípravě vojenských i pracovních oděvů, odtud čerpal silnou inspiraci a mnohé prvky transformoval do této skvělé designové značky. Celosvětově nabízí značka pánské, dámské i dětské kolekce oblečení, ale také spoustu originálních uměleckých děl jako jsou obrazy nebo vyšívaná plátna.V roce 2000 získal Blechman ocenění British Fashion Awards coby nejlepší “Streetwear Designer of the Year.” 
O obchodu www.clash.cz
Www.clash.cz je nový alternativní e-shop, který nabízí originální oblečení a módní doplňky desítek světových značek. Pro své zákazníky neustále hledá značkovou módu za skvělé ceny, specializuje se přitom na nekonvenční, streetwearové značky. Clash.cz také přináší unikátní způsob prodeje, prostřednictvím tzv. rychlých aukcí, které trvají pouhé 2 minuty! Bleskové aukce probíhají obvykle každý večer a během 60 minut nabídne e-shop celkem 30 produktů. Většina zboží je vydražena za desítky korun. Nakupovat zde však lze i prostřednictvím klasických aukcí či zcela standardně. E-shop používá propracovaný věrnostní systém formou bodového programu. Za každý nákup, ať už vlastní nebo přítele, získává zákazník body (respektive peníze) k uplatnění při dalších nákupech. Na www.clash.cz si lidé také mohou vybírat módní kousky podle (nejen) hudebního stylu, který je jim blízký.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×