Jdi na obsah Jdi na menu
 


ENTRADA – nová značka ve Freeportu

8. 6. 2008
Společnost Entrada významně obohatila nabídku prodejny Decostyl v outletovém centru Freeport International Outlet. Společnost s výhradním zastoupením španělské firmy Fisura pro český a slovenský trh, nabízí široký sortiment dárkových předmětů, svítidel, vybavení do kuchyní a koupelen. To vše v osobitém španělském designu, který je inspirován spoluprací s návrháři a dodavateli z celého světa.   
Co v Entradě najdete?
Nabídka je pro zákazníky rozdělena do následujících kategorií: kuchyňské doplňky, jídelny, hodiny, svítidla, kusový nábytek, bytové doplňky, koupelny, svíčky a dekorace, rámečky a fotoalba a v neposlední řadě originální kolekce „Cow Parade“.
Kouzlo v detailu
Produkty společnosti Entrada ocení zejména ti z vás, kteří právě shánějí originální dárky pro své blízké. Na své si zde přijdou také hospodyňky, které si mohou za výhodné ceny pořídit doplňky do kuchyně nebo do jídelny. Chcete-li vykouzlit doma příjemnou atmosféru, pak vás jistě zaujmou nádherné svíce a vkusné dekorace s propracovanými detaily. A pokud jste se rozhodli koupit stylový lustr, který by rozzářil váš interiér, pak svítidla od společnosti Entrada v prodejně Decostyl jsou tou správnou volbou.
 

Obrazek

 

Hodiny z neposlušných čísel

Původní cena: 4 869,- Kč
Outletová cena ve Freeportu: 3 408,- Kč
 

 

 

 

 

Obrazek

 

Hodiny pro zamilované

Původní cena: 1 369,- Kč
Outletová cena ve Freeportu: 958,- Kč
 
 

 

 

 

Obrazek

 

Misky pro asijské pokrmy a omáčky

(3 kusy)
Původní cena: 723,- Kč
Outletová cena ve Freeportu: 506,- Kč
 
 
 

Obrazek

 

Umělecká váza inspirovaná přírodou

Původní cena: 1 214,- Kč
Outletová cena ve Freeportu: 850,- Kč
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

4 misky s tácem

Původní cena: 861,- Kč
Outletová cena ve Freeportu: 603,-Kč
 

 

 

Obrazek

 

Kráva – harmonika

(kolekce Cow Parade)
Původní cena: 2 454,- Kč
Outletová cena ve Freeportu: 1 718,- Kč
 
 

Obrazek

 

Lampa – tvar spirála

Původní cena: 1 495,- Kč
Outletová cena ve Freeportu: 1 047,- Kč
 

 

 

 

 

 

 

ENTRADA, s.r.o. si klade za cíl postupně nabízet širší a hlubší sortiment interiérových produktů nejen podle nejnovějších trendů, ale zejména podle sledovaného zájmu zákazníků a to i pro náročnou klientelu.

Vedle Fisury navázala Entrada spolupráci s dalšími španělskými dodavateli.
Portico z Pontevedra od portugalských hranic nabízí široký sortiment veškerých produktů týkajících se bydlení. Pro dovoz do České republiky jsou určeny interiérové dekorační předměty (vázy, mísy, svíčky), kuchyňské a jídelní praktické pomůcky i zdobné prvky.
Flip Supplies z Hernani od San Sebastiana je dodavatelem především kusového doplňkového nábytku, jako jsou vkusné konferenční, kávové a barové stolky, taburety, kožené židle a křesla, relaxační lůžka, ale i dekorační vázy, mísy a doplňky.
SOHO – Sandra Schuller z Valencie je posledním novým dodavatelem, který nabízí především svítidla – stropní, stojací i stolní, sladěná do kompletů, s vytříbeným vkusem doplněná fotorámečky a okrajově i pokojovými zrcadly ve stejném designu.
 
FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET 

je prvním outletovým centrem v ČR a je jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 65 obchodech. Nikde jinde nekoupíte značkovou módu levněji! Freeport International Outlet prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 50 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 70 % nižší. Překvapivě nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí. Jedná se o produkty, které ve svých domovských značkových prodejnách ustoupily nově přicházející kolekci. Pestrá paleta nejen módního zboží nabízeného v outletovém centru Freeport tak obsahuje hodnotné kolekce mezinárodních top návrhářů, které jsou k dispozici za bezkonkurenční ceny. Freeport garantuje svým zákazníkům nejnižší ceny. Freeport International Outlet se nachází na hraničním přechodu Hatě u Znojma. www.freeport.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blood albatross chart

(Abiodollip, 7. 10. 2018 6:50)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-prix-maroc-casablanca/

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×