Jdi na obsah Jdi na menu
 


EkoRodinka – Pečujte o sebe a svůj svět

30. 10. 2008
Chcete svým blízkým dopřát to nejlepší a zároveň být ohleduplní k Zemi, na které žijeme? Zkuste se inspirovat v internetovém obchodě www.ekorodinka.cz.

EkoRodinka
nabízí široký výběr výrobků, které potěší nejen vás a vaše blízké, ale i vaše okolí.
Najdete tu široký výběr přírodní kosmetiky, ekologických čistících prostředků, oblečení z přírodních materiálů, dámské eko intimní hygieny, látkových plen, dřevěných hraček, dětských potřeb, mořských hub, zajímavých knížek a mnohé další. Můžete si přečíst i mnoho zajímavých článků.
 
Blíží se Vánoce a tak EkoRodinka přináší několik tipů na dárky.
 
Snad žádnou ženu či dívku neurazí dárkový kosmetický balíček. Stačí jen vybrat ten správný podle typu pleti a finančních možností. 

Obrazek     Obrazek    Obrazek

Ani muži nemusí zůstat zkrátka. Mají sice to štěstí, že jejich pokožka je pevnější, elastičtější a odolnější, přesto si zaslouží pozornost a péči. Vyberte z nabídky deodorantů, krémů na holení, sprchových gelů a dalších. 

 

Obrazek   Obrazek   Obrazek   Obrazek

Pro děti nabízí EkoRodinka výběr dřevěných hraček a výtvarných potřeb ze včelího vosku. Hlavně barevné voskové kostičky si zaslouží pozornost. Na rozdíl od jiných barviček jsou takřka nezničitelné, dobře se drží a jsou 100% netoxické. Jejich používáním posiluje dítě jemné svaly uvnitř dlaně a připravuje se na správný úchop tužky. Jsou ideální pro první výtvarné pokusy malých umělců.

 

Obrazek   Obrazek   Obrazek

A znáte už přírodní mořské houby? Mají široké možnosti využití v péči o tělo i domácnost. Představují originální dárek s vůní moře a dálek. Mají desinfekční a antibakteriální účinky, obsahují cenné minerály, které urychlují hojení ran a účinně bojují proti celulitidě. Představují originální a hlavně univerzální dárek pro všechny vaše blízké.

Obrazek

 

Pokud chcete pod stromečkem překvapit dárkem, který opravdu potěší, přijďte si vybrat na www.ekorodinka.cz. A pokud se vám sortiment na www.ekorodinka.cz líbí, ale netroufnete si vybrat za druhé, můžete darovat dárkový certifikát.

 

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SUper

(Petra, 1. 11. 2008 23:36)

Tak jsem si objednala pro syna dřevěné kostičky. Super!!! Díky moc a doporučuji!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×