Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drinkeez: kouzelná brčka s hrajícími zvířátky

untitled-1444.jpg

Mnoho rodičů řeší problém, jak své dítko přimět dodržovat pravidelný pitný režim. Ve srovnání s dospělým člověkem je u dítěte potřeba vody na jednotku hmotnosti několikrát vyšší. Proto se u nich daleko rychleji objeví nedostatek příjmu tekutin, v horším případě vedoucí až k dehydrataci. Užitečnou a žertovnou pomůckou může být rodičům brčko Drinkeez se zvířátkem vydávajícím při použití roztomilé zvuky. Pití se tak pro děti stane zábavou činností, kterou budou chtít s nadšením opakovat. Tuto šikovnou hračku seženete v hračkářstvích Sparkys a Bambule.

U malých dětí bývá pocit žízně slabý, takže naše ratolesti při svých hrách s kamarády snadno zapomenou, že je čas na osvěžení. Je tedy důležité naučit je hravou formou pravidelně pít, třeba s pomocí šikovné hračky Drinkeez. Tato zvířecí brčka promění i tak obyčejnou věc, jakou je pití, ve zvukový zážitek plný zábavy. Stačí jen nasadit zvířátko na brčko a začít pít. Jakmile nápoj začne zvířátkem protékat, začne zvířátko vydávat žertovné zvuky, a to po celou dobu, kdy tekutina brčkem protéká. Pokud zvířátko z brčka odeberete a stisknete tlačítko, zvířátko se opět ozve.

 

untitled-144.jpg

 

Díky Drinkeez získáte lepší přehled o tom, zda a jak vaše dítko pije. Navíc vám tato šikovná hračka může pomoci naučit jej pít častěji a více. Nezapomeňte také, že byste mu měli jít vzorem, dbejte tedy o vlastní pitný režim a před dítětem pijte co nejčastěji.

 

 Brčka Drinkeez o objemu 0,3 l jsou dostupná v osmi zvířecích provedeních:

•        kočička (2 barvy)
•        kravička
•        koník
•        ovečka
•        pejsek (2 barvy)
•        prasátko

 

Balení Drinkeez obsahuje plastový kelímek, brčko a hrající zvířátko se 3 bateriemi A76/LR44.

Zvířecí brčka Drinkeez najdete v hračkářstvích Bambule, Sparkys a všech dobrých hračkářstvích v ceně od 199,90 Kč.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×