Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopřejte svým vlasům zázračnou péči!

gf.jpg

Značka Schwarzkopf BC Bonacure představila minulý rok pod řadou BC Oil Miracle dvě nové a naprosto inovativní kúry pro konečnou úpravu vlasů, které využívají pečujících účinků prvotřídních olejů, ale díky svému unikátnímu složení přitom nezatěžují vlasy. Nyní tato řada nově nabízí produkty, které zajistí kompletní péči pro všechny typy vlasů, propůjčí jim úžasnou hebkost na dotek a bohatý lesk, to vše opět bez zatížení.
 
Součástí řady BC Oil Miracle je také revoluční inovace – mikroemulzní šampon s křišťálově čirou konzistencí, který jako vůbec první šampon svého druhu od Schwarzkopf Professional pracuje s mikronizovanými kapkami oleje.
 
Prvotřídní oleje jsou již dlouhou dobu nezbytnou součástí kosmetických přípravků pro péči o tělo a o pleť. Není proto divu, že se tyto zázračné elixíry začínají prosazovat i ve vlasové péči. Luxusní zlatavé textury produktů řady BC Oil Miracle, která zahrnuje šampon, oplachovací kondicionér i kondicionér ve spreji, kúru a dvě olejové kúry pro konečnou úpravu vlasů, pečují o vlasy díky obsahu arganového oleje, aniž by je zatěžovaly.
 
Arganový olej se získává ze semínek plodů arganového stromu a je velmi známou ingrediencí běžně používanou v kosmetice. Přináší výrazné antioxidační účinky, je známý svým působením proti volným radikálům a obsahuje mimořádně vysoké množství nenasycených mastných kyselin, které pomáhají oživovat přirozenou lipidovou vrstvu ve vlasech. Tím vlasy posiluje, dodává jim lesk, hebkost, vláčnost a zářivý vzhled.
 
Zázrak v podobě arganového oleje perfektně doplňuje další revoluční inovace: mikroemulzní technologie obsažená v mikroemulzním šamponu s křišťálově čirou konzistencí, který je součástí řady BC Oil Miracle. Díky této jedinečné technologii může šampon obsahovat větší množství oleje, aniž by vlasy zatěžoval. Jedná se o vůbec první šampon tohoto druhu od Schwarzkopf Professional, který pracuje s mikronizovanými kapkami oleje. Větší kapky v emulzích založených na vodní a olejové bázi vytvářejí bílou konzistenci a navíc u nich hrozí nebezpečí, že vlasy příliš zatíží, zejména jemné typy vlasů. Minimální velikost olejových kapek v šamponu BC Oil Miracle je zárukou toho, že na porézních místech povrchu vlasu zůstane to správné množství pečujícího oleje.
 
Inovativní složení přípravků BC Oil Miracle obaluje vlasy optimální ochrannou vrstvou. Základními ingrediencemi jsou speciální mikronizované kapky oleje v kombinaci s polymerem, který uhlazuje povrch vlasu, a poskytuje tak vlasům bohatý lesk a plnější vzhled. Řada BC Oil Miracle je vhodná pro všechny typy vlasů.
 
Řada BC Oil Miracle přináší ke stávajícím kúrám pro konečnou úpravu vlasů tyto nové produkty:
 
 
gfd.jpgŠAMPON BC OIL MIRACLE, 200 ml 
 
 Tento šampon s obsahem prvotřídního arganového oleje a křišťálově čirou konzistencí vlasy čistí a zároveň o ně pečuje. Inovativní mikroemulzní technologie poskytuje vlasům hebkost, uhlazení a bohatý lesk. Vmasírujte do mokrých vlasů a důkladně opláchněte.
 
 
 
 fgdf.jpg
DVOUFÁZOVÝ KONDICIONÉR VE SPREJI BC OIL MIRACLE, 150 ml 
 
Tento intenzivní dvoufázový kondicionér kombinuje olejovou fázi, která díky obsahu prvotřídních olejů zvýrazňuje lesk vlasů, a čirou fázi. Ta o vlasy pečuje a usnadňuje jejich rozčesávání. Kondicionér dodává vlasům okamžitý lesk, uhlazení, pružnost a vitalitu, vyrovnává obsah vlhkosti ve vlasech a navíc zabraňuje krepatění a poletování vlasů. Dobře protřepejte a v kratších dávkách aplikujte do ručníkem vysušených vlasů.
 
 
 
gfdg.jpgKONDICIONÉR BC OIL MIRACLE GOLD SHIMMER, 150 ml 
 
Po použití tohoto kondicionéru se budou Vaše vlasy snadno rozčesávat a díky vysoce kvalitním olejům jim bude poskytnuta optimální péče. Vlasy pak budou viditelně plnější a plné zářivého lesku. Vmasírujte do vlhkých vlasů, nechejte působit dvě minuty a opláchněte.
 
 
 
 
 
 
 fgfdg.jpg
KÚRA BC OIL MIRACLE GOLD SHIMMER, 150 ml 
 
Tato exkluzivní pečující kúra hloubkově regeneruje vlasy zevnitř a díky obsahu prvotřídního arganového oleje zároveň o vlasy pečuje. Její luxusní vzhled a bohatá textura budou hýčkat všechny Vaše smysly, a přitom dodají vlasům nádherný lesk a viditelně plnější vzhled. Vmasírujte do ručníkem vysušených vlasů, nechejte 5 – 10 minut působit a opláchněte.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×