Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopřejte si luxusní barbecue i pozdní snídaně v klášterní zahradě

img_9433.jpg

Objevte malé Toskánsko v centru Prahy - Restaurace Augustine
Hledáte inspiraci, kam vyrazit za skutečně dobrým jídlem v příjemném a neotřelém prostředí? Vyzkoušejte pražskou restauraci Augustine, která pořádá každý čtvrtek večerní barbecue na terase. Novinkou jsou také pozdní nedělní snídaně ve zdejší klášterní zahradě. Můžete si tak přispat a snídat klidně až do 14 hodin.
Zahradní barbecue si můžete na terase restaurace Augustine vychutnat každý čtvrtek od 18 hodin. V oáze klidu a samém srdci Malé Strany vás čeká nepřeberné množství grilovaných specialit, čerstvé maso, ryby, předkrmy, saláty a sladké dezerty. Za cenu 880 korun tu může sníst vše, co osloví vaše chuťové buňky. Nechybí ani uvítací koktejl a káva.
Kulinářský zážitek slibují i rozšířené nedělní snídaně. Pokud si o víkendu rádi přispíte, a snídani tak často nestihnete, je restaurace Augustine tou správnou volbou. V romantickém prostředí zdejší klášterní zahradě podávají kuchaři snídani až do 14 hodin. Za 550 korun můžete ochutnat vejce na jakýkoliv způsob, vybrat si jídlo z jídelního lístku, dát si čaj i kávu a doplnit vitamíny díky širokému spektru čerstvých ovocných džusů.
Nenechte si ujít kulinářské akce restaurace Augustine pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera, který pracoval na luxusních zaoceánských lodích, vařil pro královskou rodinu a šejky v Saúdské Arábii nebo v jedné z nejlepších restauracích světa, v kodaňské Nomě. Ochutnejte kulinářské umění jednoho z nejvyhledávanějších kuchařů světa.
Další informace o restauraci, novinkách i kontakty na rezervace naleznete na webu www.augustine-restaurant.cz.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×