Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopřejte na podzim svým oslabeným vlasům maximální péči

13. 11. 2013

Příčin zhoršené kvality vlasů existuje celá řada. Velkou roli hraje vedle genetické dispozice a špatné životosprávy také způsob, jakým o naše vlasy pečujeme, a v neposlední řadě vnější vlivy, jako jsou UV záření nebo mrazivé počasí. V zimním a nevlídném období tudíž potřebují naše vlasy zvýšenou péči a regeneraci. Ideální řešení nyní nabízí tobolky Revalid a na ně navazující kosmetická řada.

Zima je obdobím častého střídání teplot, nošení čepic nebo klobouků, nedostatku slunečního záření a většího stresu. Je také spojená se sníženým příjmem vitaminů, minerálů a stopových prvků a naopak zvýšenou konzumací tuků a cukrů. Tato zátěž způsobuje zhoršení kvality naší vlasové kštice nebo dokonce její ztrátu. Přidají-li se navíc hormonální změny, nemoc nebo nepříznivé genetické dispozice, je problém se slabými, řídkými, roztřepenými a nevzhledně vypadajícími vlasy na světě. Řada vlasové kosmetiky Revalid, navržená švýcarskými specialisty, nabízí spolehlivý způsob, jak vrátit vašim vlasům sílu, pevnost a zářivý lesk.
Musíme však rozlišovat dočasné a stálé vypadávání vlasů. „Dočasné padání může být způsobeno stresem, těhotenstvím, nebo nedostatkem vitamínů. Nevratné, neboli stálé vypadávání vlasů má několik příčin, zejména nedostatečné prokrvení pokožky“, potvrdila dermatoložka MUDr. Veronika Brázdilová „Nejnovější výzkum dokazuje, že látka kofein a protein působí na mužský hormon testosteron a zamezuje vypadávání vlasů.“
_dsc2470-b_revalid_krabicka-120--plato-10_pres-sebe_web.jpgObě tyto látky působí na prokrvení pokožky. Přípravky pod značkou Revalid jsou obohaceny o ošetřující a povzbuzující složky. Regenerují poškozené vlasy a jejich kořínky a dodávají jim pružnost, lesk a jemnost. Pro dočasné vypadávání vlasů doporučujeme používat šampón ve spojení s kondicionérem. Při obnově více poškozených vlasů je vhodné použít Revalid tobolky, které jsou podpůrnou léčbou při vypadávání vlasů a v zimním období dodají vašim vlasům potřebnou sílu, aby zůstaly silné a zářivé.
Je možno užívat tříměsíční léčebnou kúru ve formě želatinových tobolek, které nejen podporují růst a obnovu vlasů, ale zároveň příznivě působí na kvalitu slabých a lámavých nehtů. Tento volně prodejný lék je dostupný ve 30-, 120- nebo 270kapslovém balení v ceně od 195 Kč (vč. DPH).
_dsc2424_revalid_shampoo_web.jpg_dsc2424_revalid_conditioner_web.jpgCelá kosmetická řada se skládá ze čtyř produktů, které zajistí kompletní péči o vaše vlasy. Jednotlivé přípravky jsou různě kombinovatelné, dají se ale užívat i samostatně. Pro posílení a znovuoživení vlasů je vhodný revitalizující proteinový šampon a kondicionér Revalid s obsahem alantoinu, který zklidňuje vlasovou pokožku. Velikost balení je 250 ml, doporučená cena šamponu je 160 Kč, kondicionéru 180 Kč.
_dsc2446_revalid_nutri-repair_web.jpgPro vážněji poškozené vlasy je určen vysoce účinný přípravek Revalid Nutri-Repair Treatment obsahující panthenol, pšeničné proteiny a extrakt z ovsa, které spolu s alantoinem a deriváty aminokyselin tvoří keratin, základní stavební prvek vlasu. 150 ml balení je k dostání za 200 Kč.
revalid_tonikum_cmyk_web.jpgJako obranu proti nadměrnému vypadávání vlasů nabízí Revalid stimulující vlasové tonikum s obsahem kofeinu a dalších přírodních látek. Díky unikátnímu složení pomáhá vlasovému folikulu vzdorovat procesu stárnutí. Používá se jako bezoplachová vlasová kůra a je k dostání v balení obsahujícím 20 ampulí po 6 ml za orientační cenu 330 Kč.
Vlasovou kosmetiku Revalid distribuuje v ČR a SR společnost Ewopharma, spol. s r.o. Přípravky jsou dermatologicky testovány, bez barviv, formaldehydu a alergizujících složek parfémů. Jsou vhodné pro muže i ženy a všechny typy vlasů. K dostání jsou ve volném prodeji v síti lékáren.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×