Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do KiKu za zimním tvořením

29. 1. 2017

image015.jpg

Dlouhodobá předpověď slibuje na příští měsíc špatné počasí. Je to samá sněhová vločka proložená dešťovou kapkou a do toho brzy tma. Pro někoho to automaticky znamená velkou nudu, pro jiného ale příležitost k tvoření, kreativitě a učení se novým věcem. Kdy jindy začít třeba s pletením, malováním toho obrazu, do kterého jste se už dávno chtěli pustit, nebo kreslením a vybarvováním – jen tak pro radost? V prodejnách KiK najdete všechno potřebné k vašemu tvoření a užijete si tak místo nudných zimních dní pravou pohodu.

 

Obraz jako výzdoba i milý valentýnský dárek

S širokým výběrem barev, celé škály štětců v praktickém balení, šikovných palet na míchání odstínů i textilních malířských pláten vytvoříte umělecké dílo během chvilky. KiK nabízí akrylové barvy, které jsou vhodné pro malbu i další umělecké techniky, například ubrouskovou metodu nebo dekorování. Pracovat s nimi můžete v jejich plně pigmentované, hutné podobě, nebo je naředit vodou a přiblížit se k akvarelové, průsvitné metodě. Akrylové barvy jsou k dostání v balení s 24 odstíny po 12 ml na malování, ve větších tubách v balení 6 barev po 75 ml nebo jednotlivě v třpytivém provedení na další umělecké techniky, 1 barva za 25 Kč.

 

nepojmenovany-1.jpg

 

Pletení: naučte se něco nového

Nikdy není pozdě naučit se něco nového z ručních prací. Zima bude ještě dlouhá a takovou měkoučkou teplou šálu zvládne uplést i úplný začátečník, navíc budete hrdí, že máte na sobě kousek, který jste si sami vyrobili. V prodejnách KiK najdete všechno potřebné vybavení – klubíčka pletací příze různých barev i gramáží, jehlice, ale i celé sety pro upletení čepic, ponožek, šál nebo svetrů.

 

nepojmenovany-2.jpg

 

Kreslení: zlepšete náladu celé rodině

Na své si v KiKu přijdou i ti, kteří mají v oblibě kreslení pastelkami a vybarvování. Už dávno neplatí, že musí jít jen o děti. Dospělí si při těchto kreativních aktivitách odpočinou a odreagují se od všedních starostí. Přímo pro ně jsou určené i omalovánky s několika různými motivy. A aby finální výtvor hrál všemi barvami, můžete ho vybarvit sadou pastelek s 36 odstíny.

 

nepojmenovany-3.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×