Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dia výrobky najdete již i v Penny Marketu

14. 4. 2010

Diabetes neboli lidově řečeno cukrovka je v dnešní době stále větším problémem. Nejedná se o onemocnění pouze starých lidí, ale čím dál tím častěji se setkáváme s cukrovkou u dětí či mladistvých.

Ať už se jedná o jakýkoliv typ cukrovky, vždy je velmi nutné dodržovat určité zásady. Jednou z nich je správná, vyvážená strava, která je důležitá jako prevence případných komplikací. V rámci vhodné stravy se doporučuje konzumovat potraviny se sníženým obsahem cukrů – jedná se například o tzv. DIA potraviny.

Dia nejen pro diabetiky
Dia výrobky jsou obecně vhodné nejen pro spotřebitele, kteří vyhledávají produkty bez přidaných cukrů vzhledem ke svému zdravotnímu stavu. Dia je možné zahrnout do svých jídelníčků také v rámci „diet“ zaměřených na štíhlou linii a zdravý životní styl.

Vzhledem k nárůstu obliby těchto produktů je do svého sortimentu nově zavádí také řetězec Penny Market. Zákazníci si zatím mohou vybrat z 8 základních produktů. Penny Market však do budoucna zvažuje rozšíření této nabídky.


ObrazekVýborné nejen k masům
Ochutnejte tradiční nakládanou zeleninu Moravanka v provedení Dia. V Penny Marketu ji pořídíte za 19,90 Kč.

Obrazek
Na křupavých Dia okurkách bez přidaných cukrů si pochutnáte nejen ve studené kuchyni. Jsou také vhodné do vařených jídel. Koupíte je v PENNY za 29,90 Kč.

 

ObrazekZelí je zdravé v jakékoliv podobě, vyzkoušejte sterilizované Dia zelí bílé jako přílohu k oblíbeným jídlům. V Penny Marketu tato Dia varianta stojí 14,90 Kč.

Obrazek
Mlsejte zdravě
Pokud máte rádi čokoládu a z jakéhokoliv důvodu nemůžete klasický typ, zkuste Dia Libolo. V nejrůznějších příchutích ji v Penny Marketu pořídíte za 19,90 Kč.


ObrazekSušenky jako peříčko
Máte chuť na sladké, ale nechcete hřešit příliš? Dopřejte si lehké sušenky Dia Rings za 14,90 Kč.

Obrazek
Ideální svačinka nejen pro děti
Pokud nechcete, aby vaše děti mlsaly příliš mnoho cukru, kupte jim oříškové sušenky Dia Duo. Penny Market je nabízí za 17,90 Kč.

Sladkost nejen pro babičku a dědečka
Nejen babička a dědeček ocení oplatky Dia Ela. V Penny Marketu koupíte tyto kakaové či lískooříškové oplatky za 7,50 Kč.

 

Obrazek   Obrazek

Obrazek

 

Pivo, které neuškodí
Dia můžete mít i pivo! Vyzkoušejte Dia Gambrinus Dry za 11,90 Kč

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×