Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský den v ZOO s kabelovou televizí JIM JAM

2. 6. 2010
Přijďte společně se Zuzanou Belohorcovou pokřtít pohádkového tučňáčka PINGU!

 

Oblíbená dětská kabelová stanice JIM JAM  si pro své malé i velké příznivce připravila v sobotu 5. června 2010 v ZOO Praha bohatý program s tučňákem PINGU! V prostorech Vzdělávacího centra pražské ZOO čeká děti a jejich rodiče od 11 do 17 hodin odpoledne plné her, soutěží a zábavy. Nejdůležitějším vrcholem programu však bude křest tučňáčka PINGU, kterého přijde osobně pokřtít samotná ZUZANA BELOHORCOVÁ. Křest začne ve 14:00 hodin. Odpoledne s tučňáčkem PINGU a stanicí JIM JAM si přijďte užít do Pražské ZOO!

 

Obrazek

Chcete-li se osobně potkat s neopakovatelnou a roztomilou postavičkou tučňáčkem PINGU, nesmíte si nechat ujít JIM JAM dětský den v sobotu 5. června v ZOO Praha. Prostory vzdělávacího centra poblíž hlavního vchodu se na celé odpoledne promění v domov tučňáka PINGU a místo plné her, soutěží, tvořivých dílniček a krásných výher. Ve  14:00 hodin nastane jedinečná událost, vrchol programu, a to sice křest tučňáka PINGU, kterého přijde osobně pokřtít známá a oblíbená slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová, která nedávno přivedla na svět zdravou holčičku. Křest bude oficiálním vstupem tučňáka PINGU na kabelovou stanici JIM JAM. Jedná se o jeho první ohřátí na stanici JIM JAM a proto si zaslouží milé uvítání. Děti se budou moci s kouzelnou pohádkovou postavičkou PINGU těšit celý červen každý den v 7:35, 12:35 a 17:35 hodin.

 
O stanici JIM JAM
Televizní stanice JIM JAM vysílá na české trhu od roku 2006 a je určena pro děti předškolního věku od 1 do 6 let.  Jedná se o televizní stanici, která svým přístupem a obsahem rozumí dětskému myšlení a psychice více než kterákoliv jiná dětská televizní stanice. Přináší obsah, který si klade za cíl výchovu a vzdělání. Rozvíjí dětskou představivost, hravost, ale i paměťové schopnosti. Více na www.jimjam.tv
 
JIM JAM z pohledu odborníků

„V dnešní době je nereálné žít s představou, že se nám podaří dětem věnovat bezvýhradnou pozornost po celý den. Každý rodič ví, jak obtížné je například dítě zabavit po několikadenní nemoci, která vyžaduje klid na lužku. Proto jsou přínosem stanice vysílající pořady, které odráží všední realitu, nezobrazují násilí a prezentují kultivované dialogy. Takové pořady mohou děti nejen zabavit, ale také pomoci s rozvojem slovní zásoby a rozšířit poznání věcí a dějů, které znají ze svého života.“ říká dětská psycholožka Mgr. Barbora Downes z nadace A. Brochier Kinderfonds Stiftung. Jedná se o nadaci usilující o zlepšení životních podmínek dětí žijících v ústavech sociální péče či v ústavech nahrazujících rodinnou péči se sídlem v Praze na Vinohradech.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×