Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětské karnevalové kostýmy od Dráček.cz – úspěch na každém karnevalu

27. 3. 2011

zabicka.jpgHledáte pro své děti pěkný karnevalový kostým? Nemáte dost volného času na jeho výrobu, ale nechcete své nejmenší zklamat? Nezoufejte. Dětské karnevalové kostýmy jsou specialitou Dráčka.cz, oblíbeného internetového obchodu. V těchto dnech můžete navíc pořídit karnevalové kostýmy za speciální ceny.

 
 Karnevalové kostýmy pro kluky a holky
 
Postavička Honzy, černokněžníka, krále, prince, šaška, policisty nebo výpravčího? Ať už chlapecké srdíčko touží po čemkoliv, každé přání jen2629k.jpg předem splněno. Malé slečny též nepřijdou zkrátka. Největší oblibu získaly pohádkové karnevalové kostýmy, kde na plné čáře vítězí princezny, královny i šašci. Velmi vyhledávané jsou také dětské karnevalové kostýmy představující zvířátka.
 
Dětské kostýmy na karneval – zvířátka
 
I ty nejmenší děti mají možnost alespoň na chvíli proniknout do tajů zvířecí říše. Nejpopulárnější dětské karnevalové kostýmy zvířátka jsou opičky, žabičky a pejsci. Zvířecí karnevalové kostýmy vytvoříte snadno také doma. Stačí jednobarevné oblečení, které doplníte o karnevalovou čepičku a pomocí barviček na obličej jen dotvoříte zbytek – čumáček, nebo tlamičku.
 
n9812.jpgKarnevalové kostýmy profese
 
Specifický rozměr oblíbenosti získávají u malých nositelů dětské karnevalové kostýmy profese představující: pana doktora, kuchařku, zdravotní sestřičku nebo policajta. Děti se v nich prostě cítí jako „dospěláci“.
 
Vybírejte karnevalové kostýmy na Dráček.cz a udělejte jim tu radost!
 
Proč vybírat dětské karnevalové kostýmy na Dráček.cz?
 
Dětské karnevalové kostýmy, které najdete na Dráček.cz jsou zaručeně české výroby, mohou se pochlubit velmi kvalitním zpracováním, zdravotní nezávadností a příznivou cenou.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×