Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den otců oslavte se svými ratolestmi 22. května na Bobovce!

16. 5. 2010

Obrazek

Bobová dráha Prosek, první a jediná bobovka v Praze, chystá 22. května speciální akci – bude slavit svůj vlastní Den otců! Pro všechny pyšné tatínky a dědečky, kteří chtějí zažít spoustu zábavy, je připravené speciální zvýhodněné vstupné pro otce s dětmi. Tím ale legrace zdaleka nekončí – kromě jízdy na bobové dráze se tatínkové s ratolestmi mohou vyřádit na velké autodráze,  v lanovém centru, na lanové skluzavce, nafukovacích atrakcích či  dětském hřišti. Komu vyhládne, pro toho budou připraveny vybrané lahůdky a speciality na grilu a pro doplnění vitamínů a osvěžení bude pro děti zdarma k dispozici ovoce. Dopřejte tuto sobotu maminkám a babičkám trochu odpočinku a klidu a přijďte se vydovádět na Bobovku! Den otců budeme slavit od 11 do 16 hodin. Těšíme se na Vás!
 
 
O bobové dráze Prosek
Bobová dráha s celoročním provozem byla otevřena 15. června 2003. Dráha je dlouhá téměř 1 km, celkové převýšení je 50 metrů a maximální rychlost téměř 60 km za hodinu. Kromě délkových a rychlostních parametrů je zajímavý i profil trati, který obsahuje 720 stupňové zatáčky a nejednu další vychytávku (osmičku, „hup“ a další). Boby jsou vybaveny velice účinnou brzdou, která je schopna bob zastavit i při maximální rychlosti na několika málo metrech. Bobová dráha na Proseku splňuje všechny bezpečnostní normy i opatření požadovaná výrobcem Josef Wiegand, GMBH, který podobné dráhy dodává do stovek areálů po celém světě.
 

Na dráze mohou bez doprovodu rodičů jezdit děti od 8 let, mladší bobisté se mohou svézt spolu s rodiči na jednom bobu. Pro děti do 12 let provozovatel doporučuje bezpečnostní helmu, kterou půjčuje zdarma. Otevřeno je denně od 12 do 20 hodin, o víkendech a svátcích dokonce až 10 do 22 hodin, od 19. dubna denně 10 – 22 hodin.

 

Aktuální informace o dráze naleznete na www.bobovadraha.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×