Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deadstone Valley: Posbírejte všechny příšerky, zažijete smrtelně dobrou zábavu

Seberte odvahu a vydejte se na tajemný hřbitov v Deadstone Valley. V noci zde ožívá povedená parta, která se za ta léta společně strávených nocí stala dobrými přáteli. Nevěsta Sally, tetička Flo, pistolník Joe nebo kapitán Frank, to je jen začátek zombie party. Nebojte se tedy a stavte se za nimi. Užijete si smrtelně dobrou zábavu!

Každý z nebožtíků má vlastní životní příběh, který vypráví, jak se konkrétní postavička dostala mezi hřbitovní partu. Nebohý námořní kapitán Frank bohužel neuměl plavat, soudce Wiggse dohonila jeho vlastní spravedlnost a paní učitelku chemie, slečnu Hannah, dostala radioaktivní příšera, kterou vytvořila ve své laboratoři.

 

  1.jpg 1a.jpg 2.jpg

 

Nevěsta Sally: Nebohá Sally musí sama v rakvi žít, to kuře na své svatbě vážně neměla jíst!

Baletka Matilda: Baletka Matilda protančila noc i den, pak šlápla na pavouka a její život proměnil se v sen.

Policista Fred: Dopravní policista Fred smůlu měl velkou, parkovací hodiny projely mu lebkou.

Začněte sbírat netradiční postavičky a sledujte, jak se vaše sbírka příšerek rozrůstá. Zkuste je posbírat všechny, je jich přesně 12. Ale tím zábava v Deadstone Valley nekončí. Na webových stránkách www.deadstonevalley.com můžete vytvořit originální nebožtíky a starat se o svou vlastní partičku a jejich nový domov. Každému z vašich zombíků můžete vymyslet i vlastní příběh a je jen na vás, jak temný bude.

Každý z party Deadstone Valley k Vám připutuje i s jedinečným náhrobkem a vlastní rakví. Postavičky jsou k dostání na www.epline.cz a ve všech dobrých hračkářstvích.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Поставка и таможенное оформление грузов из Китая или Южной Кореи

(Plaix, 20. 3. 2022 23:16)

Внешнеэкономические таможенные и логистические фирмы специализируются как на привозе товаров из зарубежных стран, так еще на услугах по таможенному декларированию. «ВЭД ЛАЙН» https://ved-line.ru имеющийся опыт и познания развивались на протяженности большинства лет, что сделало нас экспертом отрасли. Мы активная и прогрессирующая компания, уделяющая исключительное внятие тому, для того чтобы наши заказчики принимали услуги и рекомендации наивысшего качества. Наша команда специалистов по таможенному декларированию энергична и нацелена на целедостижение результатов для наших заказчиков. Клиенты таможенного импортера «ВЭД ЛАЙН» могут быть уверены, что, вверя нашей компании свой товар, им занимаются эксперты, нацеленные на обретение важных решений. С нашим таможенным оформлением, логистикой, международной отгрузкой от двери до двери мы ручаемся, ваш товар будет ввезен безопасно и своевременно.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×