Jdi na obsah Jdi na menu
 


Darujte si na Vánoce dokonale hladkou pokožku

3. 11. 2010

A je v podstatě jedno, jestli ji dopřejete sama sobě, nebo partnerovi. Jisté je, že revoluční prostředek, kterým dosáhnete pokožky á la miminko, je tak šetrný a účinný, že si zaslouží pod vánočním stromečkem čestné místo. 

Boj za krásu
Mít trvale dokonale hladkou a hebkou pokožku je snem snad každé ženy. Týden co týden, dokonce den co den, v závislosti na metodě, provádí ženy po celém světě svůj boj za dosažení krásné pleti. O tom, že jsou to boje opravdu kruté, svědčí i samotné „zbraně“. Nejneúprosnější je epilátor. Když se chloupek do jeho drobných pinzetek zachytí a následně ho vytrhne, bolest v dané chvíli je možno přirovnat k trhání zubů. Pohlazení žiletky také není nic příjemného, zejména když za sebou zanechá bolestivé krvavé ranky. A ty mokvající pupínky, když se porost opět dere na světlo světa…. Co si my ženy budeme povídat. Každá z metod je svým způsobem drastická, zdlouhavá a navíc nás i nudí.
 
V duchu splněných přání
nepojmenovany-1.jpgNaštěstí v boji proti nechtěnému, nevzhlednému a nehygienickému ochlupení už i českým ženám svítá na lepší časy. Po úspěchu v třiceti zemích světa konečně i do Česka dorazila produktová řada Bioxet, která bojuje proti chloupkům opravdu ve velkém stylu a co je nejhlavnější - bezbolestně. Zahoďte i vy stará „mučidla“ a začněte svou pokožku při odstraňování chloupků rozmazlovat. Vánoce se přece nemusí nést jen ve znamení přejídání se a stresu, ale i v duchu splněných snů a přání. Darujte si proto netradiční dáreček - dokonale hladkou pokožku bez nežádoucích chloupků.
 
Proč je BIOXET ideálním dárkem pro každou moderní ženunepojmenovany-2.jpg
BIOXET je první rostlinný krém na redukci chloupků, který se vyrábí v Turecku jako výsledek investice do vědy a výzkumu ve výši 3 mil. USD.  Jedná se o 100% rostlinný produkt, a tedy nemá žádné vedlejší účinky. Podle výsledků klinických studií, které jako první uskutečnila univerzita Anadolu, dále univerzita v Istanbulu a nakonec  německá společnost pro medicínský výzkum Dermatest GmbH, se vědecky prokázalo, že krém BIOXET redukuje a oslabuje nežádoucí ochlupení a při pravidelném používání jej odstraňuje natrvalo. Princip funkce je založený na tom, že krém BIOXET jednoduše naruší cyklus výživy nežádoucích chloupků a nasadí jejich buňkám přísnou dietu. Nedostatečná výživa buněk tělesného ochlupení zpomaluje jeho růst, což má za následek ztenčení chloupků. Kromě toho BIOXET svým složením zabezpečuje i každodenní péči o pokožku. Stabilizuje hodnoty pH a ve velké míře přispívá k jejímu zvlhčení a hedvábné textuře. Jedná se tedy o ideální spojení pro moderní ženu, která chce být krásná a k dosažení tohoto cíle preferuje sofistikované řešení v souladu s přírodou.
 
Čím se BIOXET liší od jiných metod?
 nepojmenovany-3.jpg
·         BIOXET není depilační krém, ale krém na redukci ochlupení.
·         Má postupný, přímý vliv na kořínky chloupků.
·         Chloupky redukuje a oslabuje.
·         Po aplikaci není potřeba oplachovat.
·         Jeho domácí použití je jednoduché, bez potřeby asistence.
·         Účinkuje i při odolném ochlupení, kde epilační metody nezabírají.
·         BIOXET je praktičtější než jiné metody epilace.
·         Je to bezbolestné a jednoduché řešení nežádoucího ochlupení.
·         Po použití je možné se opalovat.
·         Zanechává pokožku sametově hebkou a při pravidelném používání trvale bez chloupků.
 
 nepojmenovany-4.jpg
Tělový krém Bioxet 130 ml
Doporučená cena: 699,- Kč
 nepojmenovany-5.jpg
Pleťový krém Bioxet pro normální a suchou pleť 50 ml
Doporučená cena: 599,- Kč
 
Pleťový krém Bioxet pro mastnou pleť 50 ml
Doporučená cena: 599,- Kč
 

nepojmenovany-6.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×