Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čistá voda

16. 9. 2011

nives-leaflet_bassa.jpg

Řešíte dilema, zda konzumovat vodu balenou či z vodovodu? Zapomeňte na nošení těžkých láhví a dejte přednost filtrované vodě z kohoutku. Vodní filtr totiž snižuje obsah chlóru, vodního kamene, některých pesticidů a těžkých kovů a uchovává minerály.
Vodu z vodovodu je vhodné konzumovat filtrovanou. V pitné vodě pocházející především z povrchových zdrojů se mohou vyskytovat různé nečistoty, navíc stav rozvodů není všude ideální a ve starších domech bývají olověné trubky. Mnohým konzumentům rovněž vadí přítomnost chlóru.

nives.jpg

h2omy-osmo-bassa.jpg

Pokud chcete mít jistotu skutečně kvalitní a čisté vody, pořiďte si přístroj, který vodu filtruje.  Vodu z vodovodu dokáží přístroje nazvané POU (Point of Use) zbavit chloru a eventuálních nečistot pomocí karbonového a keramického filtru. Voda je pak, dle modelu přístroje, čepovaná chlazená, horká či perlivá. Tyto přístroje jsou ideální nejen do domácností, ale také do restaurací. Modely pro domácnost jsou v provedení volně stojícím na kuchyňském pultu či v provedení, které je určeno k montáži do pultu kuchyňské linky pod dřez. Tento model je doplněn speciální baterií.

 

niagara-cop_bassa.jpg

Přístroje určené pro restaurace se liší výkonem a jsou v provedení volně stojícím či v provedení, které je určeno pro montáž do pultů a doplněno o výdejní hlavice. Mohou být vybaveny elektronickým displejem, který umožňuje nastavení vydávaného množství (do sklenice, karafy, atd..) a teplotu vydávané vody.
Servis a kvalita
Dodavatelem těchto typů přístrojů, včetně výjimečných designových, za které se v interiéru nemusíte stydět, je italská firma COSMETAL, zastoupená na našem trhu výhradně firmou AQUARA.
 
Kontakty:
Chýnovská 2989
390 02 Tábor
T: +420 381 279 000
T: 777 729 555
www.aquara.cz
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×