Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHOCAPIC – CELOZRNNÉ CEREÁLIE PRO DĚTI OD NESTLÉ

20. 3. 2007

Ráno pro děti představuje nejintenzivnější a často nejnáročnější část dne. Musí vstávat, přichystat si věci do školy, obléci se a nasnídat. Podobně jsou na tom rodiče, především maminky, které musí připravit svým ratolestem svačinu do školy, zkontrolovat, zda v aktovce nic nechybí a samozřejmě přichystat dětem chutnou a zdravou snídani.

CHOCAPIC od NESTLÉ jsou křupavé a lahodné obilné lupínky s kakaem, které obsahují 8 vitamínů, vápník a železo. Zkrátka vše, co je důležité pro zdravý růst a vývoj dítěte. Cereálie CHOCAPIC jsou určeny nejen dětem od 6 do 12 let a patří do řady snídaňových celozrnných cereálií pro děti, které vyrábí společnost NESTLÉ. Celozrnné cereálie jsou bohaté na polysacharidy, vlákninu i bílkoviny a dodají vašim dětem dostatek energie. Jejich příprava je velice snadná – stačí je nasypat do misky a zalít mlékem či jogurtem. Větší děti jejich přípravu zvládnou jistě sami. Snídaně s CHOCAPICEM představuje zdravé a veselé ranní mlsání. Nyní v každém balení totiž váš potomek najde originální dáreček – akrobatické letadélko nebo CD s leteckou hrou na PC.

Obrazek

Balení: 250g
DMOC: 39,90 Kč 

Obrazek

Balení: 500 g
DMOC: 69,90 Kč

K dostání v hypermarketech, supermarketech a DM drogeriích

CEREÁLIE A VYSOKÝ GLYKEMICKÝ INDEX

Občas se objevují připomínky k tomu, že cereálie mají vysoký glykemický index, což vlastně znamená, že po nich  brzy přichází hlad. Glykemický index je hodnota, která charakterizuje, do jaké míry ovlivňuje konkrétní potravina vzestup hladiny krevní glukózy a v jakém rozsahu vyvolává její výkyvy. Pokud je ale zalijete mlékem nebo jogurtem, dojde k poklesu glykemického indexu výsledné potraviny. „Nejsem zastáncem používání odtučněného mléka, protože určité množství mléčného tuku, nikoliv však velké, je pro tělo vhodné. Mléčný tuk nese v tucích rozpustné vitaminy, kdy zejména vitamin D umožňuje vstřebávání vápníku z mléka a cereálií, a tak se stará o obnovu a zachovávání kvality a hustoty kostí. Ideální je tedy mléko polotučné,“ doporučuje Pavel Suchánek, odborník na výživu, IKEM Praha.

Více informací naleznete na: www.nestle.cz; www.cerealie.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

miláček

(Veronika, 28. 4. 2008 14:52)

Chocapic je můj miláček u telky nebo na koupáku!!!

Cereálie

(Darja, 21. 8. 2007 18:28)

Plně souhlasím, že jsou lepší cereálie než balíček chipsů. Já jsem vyzkoušela skoro všechny cereálie z e-shopu www.zdravzivot.com a mohu je jenom vřele doporučit. Nejvíce mi chutnaly čokoládové 4Fity.

miluju ho

(Jana, 24. 3. 2007 1:20)

Chocapic miluju!!! Mňam!!!

Mňam

(Iveta, 20. 3. 2007 18:51)

Mám ráda Chocapic, chroupám ho místo brambůrek u televize ;o))

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×