Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cestujte nalehko v letním merinu od Icebreakeru

23. 6. 2013

1.jpgIcebreaker uvádí na trh řadu dámských topů vyrobených z doposud nejlehčího a nejjemnějšího merina. V nové řadě Willow představuje oblečení lehké jako pírko. Naleznete zde tílko, top s tříčtvrtečními rukávy, tuniku a šátek. Oblečení řady Willow hedvábně hebké a vysoce prodyšné.

Je vyrobeno ze směsi prvotřídního merina s příměsí nylonu (10%), který zaručuje pevnost a trvanlivost. Mezi stylové detaily patří zakončení spodního lemu tílka Willow Tank nebo vodový výstřih, kterým se může pochlubit tříčtvrteční tričko Willow ¾ T. „Pletenina, kterou jsme použili u řady Willow, je v duchu nejnovějšího trendu přejícího co nejlehčím2.jpg materiálům,“ říká David Chovanec, Marketing & PR Manager Icebreaker Czech Republic s. r. o. „Jedná se o nejlehčí a nejjemnější merino, jaké jsme doposud vytvořili. Oblečení řady Willow představuje ideální volbu pro cestování i dobrodružství ve městě.“
Icebreaker také doplnil svoji cestovní a lifestylovou kolekci Journeys pro sezónu jaro/léto 2013 o nové šaty, svetry na knoflíčky a paleta.
Zavinovací šaty Harmony Dress zaujmou výrazně kontrastním lemováním okolo měkkého véčkového výstřihu, zatímco šaty bez rukávů Pizzario Dress s letními proužky nabízejí vodový výstřih a pásek z téže látky.
Mezi nové topy určené pro kombinování s lehkými vrstvami patří zavinovací top Villa Wrap bez zapínání, stylový Villa Cardigan, zkrácený Via Cardigan a prodloužený, elegantně splývavý Vista Hood.
 
O společnosti Icebreaker
Společnost Icebreaker založená v roce 1994 začala jako první na světě vyvíjet systém vrstveného outdoorového oblečení z merina. Byla také první outdoorovou společností, která začala v roce 1997 vykupovat merino přímo od chovatelů. Merinové oblečení značky Icebreaker určené pro pobyt v přírodě, technické sporty a aktivní životní styl zahrnuje spodní prádlo, střední a svrchní vrstvy oblečení, ponožky a další doplňky pro muže, ženy i děti. Společnost Icebreaker sídlí ve Wellingtonu na Novém Zélandu a její výrobky se prodávají ve více než 3 000 obchodech ve 43 zemích světa. Další informace o společnosti Icebreaker najdete na internetových stránkách icebreaker.com a další informace o zakladateli a generálním řediteli společnosti Icebreaker Jeremy Moonovi pak na stránkách jeremymoon.me.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×