Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čerstvé maso v praktickém balení

22. 4. 2010
Bez masa to nejde…
 
Maso jako významný zdroj bílkovin, vitaminů a minerálů, je cenným přínosem pro zdravou výživu. Celková spotřeba masa v České republice činila v posledních letech průměrně 85,1 kg na obyvatele a rok. To svědčí o tom, že maso představuje nezastupitelnou součást našeho jídelníčku. Maso většinou nakupujeme v syrové podobě a musíme tudíž respektovat nemálo správných zásad, ať již při samotném nákupu, skladování či úpravě masa, abychom si mohli ve finále vychutnat ten správný gurmánský zážitek!
 
ObrazekDOBRÉ MASO v PENNY
 
Pokud nemáte čas zastavit se pravidelně u vašeho řezníka, vyzkoušejte čerstvé chlazené maso balené v praktickém obalu. Nový obal představil nyní Penny Market pro chlazené maso pod názvem Dobré maso. Díky balení v ochranné atmosféře maso zůstává déle čerstvé a tím je zajištěno zachování jeho kvality.
Zákazník má svou volbu ulehčenou i barevným označením produktů, a proto může rychle sáhnout přesně po tom druhu masa, které potřebuje.
Červená barva je využita pro hovězí maso, modrá pro maso vepřové, žlutá pak pro maso drůbeží
 
 
Kupujme produkty z domácí produkce!
 
Také máte často problém vůbec přečíst etiketu na jednotlivých produktech? Dobré maso je označeno přehlednější etiketu, s jasným uvedením dodavatele a s atraktivní fotografií, barevně odpovídající typu masa. Penny Market upřednostňuje výrobky českého původu, a proto i chlazené čerstvé maso pochází z domácích chovů. Velký průhled na obale umožňuje snadné posouzení vzhledu a čerstvosti masa. Při nákupu si vyberte takové maso, které se vám opravdu líbí!
 
 
Grilovací sezona začíná!

Venku pomalu začíná být krásné počasí. Je tedy nejvyšší čas oprášit naše zahradní grily. Pokud plánujete oslavu nebo jenom posezení s přáteli u oblíbeného grilování zastavte se v Penny Marketu. Pod značkou Dobré maso si vyberete kvalitní maso ve velmi praktickém obalu a za zajímavé ceny.

Obrazek   Obrazek

 
Ideální na vaření
 
ObrazekŠťavnaté hovězí
Výběr hovězího masa, baleného v nových, praktických obalech najdete v Penny Marketu. Díky jasně uvedenému výrobci si můžete ověřit domácí původ masa. Průhledný obal vám umožní rychlou kontrolu čerstvosti a tudíž i kvality daného výrobku. Cena bude už jenom třešničkou na dortu!

 

Obrazek 
Vepřové řízečky
a další chutné vepřové maso můžete nyní zakoupit v Penny Marketu pod značkou Dobré maso. Jestli máte rádi vepřové, stačí sáhnout po modrém obalu. Nákup budete mít rychlý a za dobrou cenu!

 

 

 
ObrazekJe libo kuřátko?

Máte rádi kuřecí maso? Penny Market nabízí čerstvé, chlazené drůbeží maso z domácích chovů pod značkou Dobré maso. Kromě velmi praktického balení oceníte zcela jistě i cenu.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Opravdu?

(plavec, 23. 4. 2010 20:59)

Opravdu to bez masa nejde?
http://varimevegansky.blogspot.com/search/label/hlavn%C3%A9%20jedl%C3%A1

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×