Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cappy Fruit Plus antioxidanty – snadná cesta ke zdraví a vitalitě

28. 4. 2009
Nabídka vysoce kvalitních ovocných nektarů se rozšiřuje o dvojici nových výrobků řady Cappy Fruit Plus Antioxidanty, které na český trh uvádí společnost Coca-Cola. Ovocné nektary Cappy Fruit Plus v lahodných chuťových variantách ananas a pomeranč obsahují výrazný podíl přírodních antioxidantů, což jsou látky účinné v prevenci zdravotních obtíží a přispívající ke zpomalení procesu stárnutí buněk. Cappy Fruit Plus Antioxidanty jsou vyrobeny bez konzervantů a bez umělých barviv.  
 
Díky svěží kombinaci čerstvých ovocných šťáv vynikají nové nektary Cappy Fruit Plus Antioxidanty skvělou chutí. Cappy Fruit Plus s ananasem obsahuje nejméně 63% ovoce a je směsí šťávy z ananasu, černého rybízu a švestek. Verze Cappy Fruit Plus pomeranč má podíl ovoce nejméně 65% a skrývá v sobě šťávu z pomerančů, malin, mrkve a aceroly (barbadoské třešně). Oba výrobky jsou obohaceny o přírodní extrakty z rostlin obzvláště bohatých na antioxidanty (zelený čaj, vinné hrozny, jablka, borůvky), proto je v nich objem těchto prospěšných látek ještě vyšší.
 Obrazek
„Mnozí lidé by rádi dělali víc pro své zdraví, ale zároveň se nechtějí vzdát toho, co jim chutná, nebo prostě nemají čas na to, aby zdravé potraviny do svého jídelníčku zařadili. Věříme, že nejen pro ně se stane novinka Cappy Fruit Plus oblíbenou volbou,“ uvádí Kateřina Pospíšilová z oddělení pro komunikaci společnosti Coca-Cola.
 
Odborník na výživu, ing. Petr Havlíček rovněž podporuje  tvrzení o prospěšnosti každého kroku, který vede ke zvýšení příjmu přírodních vitamínů, minerálů a rostlinných látek: „Poslední průzkumy ukazují, že celých 80 % Evropanů se zajímá o otázky zdraví a zdravé stravy a chtělo by zlepšit svoji životosprávu. Zároveň ale příjem čerstvého ovoce a zeleniny je v evropské populaci nižší, než obecně doporučované množství potřebné pro zdravou vyváženou stravu. V dodržování zdravého životního stylu nám často brání nedostatek času nebo vlastní pohodlnost. Kvalitní ovocná či zeleninová šťáva, která je doslova nabitá přírodními antioxidanty, může být příjemným a jednoduchým řešením. Sklenka takové šťávy zastoupí jednu z pěti denních doporučených porcí čerstvého ovoce a zeleniny, a posílí tak zdraví a vitalitu vašeho organismu.“
 
Cappy Fruit Plus jsou k dostání v 1l krabicích v běžné obchodní síti. Výrobky Cappy Fruit Plus rozšiřují škálu výrobků obchodní značky Cappy, k nimž patří 100% džusy a nektary Cappy, džusové nápoje Cappy Ice Fruit a nejnovější nápoje pro děti bez přidaného cukru a bez umělých barviv a konzervantů prodávané pod značkou Cappy Junior.
 
 
Věděli jste že:
- antioxidanty jsou v přírodě se vyskytující látky, které jsou schopné neutralizovat činnost tzv. volných radikálů v lidském těle. Volné radikály jsou škodlivé látky, které denně napadají naše buňky a pokud se nashromáždí, mohou vést ke zvýšenému riziku závažných onemocnění, jako jsou kardiovaskulární choroby, vysoký krevní tlak, mozková mrtvice, některé druhy rakoviny nebo předčasné stárnutí kůže.
 
- mezi potraviny, které jsou obzvláště bohaté na přírodní antioxidanty, patří například: citrusové ovoce, jablka, maliny, jahody, modré hroznové víno, mrkev, paprika, zelí, brokolice, cibule, česnek; dále je to zelený čaj, kvalitní ovocné a zeleninové šťávy, maso a tuk z mořských ryb, játra nebo ořechy.
 
- značka Cappy staví na více než 60tileté zkušenosti, kterou má společnost Coca-Cola se zpracováním ovoce a výrobou chutných a výživných ovocných džusů.

- Acerola – rovněž nazývaná barbadoská třešeň – je keř se sladkokyselými plody podobnými třešním, který pochází z Jižní Ameriky. Plody aceroly jsou výjimečně bohaté na přírodní vitamíny a minerály – obsahují vůbec nejvyšší přírodní zásoby vitamínu C ze všeho známého ovoce (až 30x více než např. pomeranče)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×