Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČAJE INSPIROVANÉ SVĚTEM KOŘENÍ A DELIKÁTNÍMI RECEPTY

Už jste ochutnali čokoládový čaj? Nyní máte jedinečnou příležitost. Unikátní řada čajů Pickwick Delicious Spices představuje další zajímavé příchutě, tentokrát inspirované lahodnými sladkými recepty. Jedná se o čajové delikatesy s překvapujícími kombinacemi a netradičními ingrediencemi tvořící lahodné čajové příchutě, se kterými jste se doposud nesetkali. Harmonie chutí je dokonalá a z pití čaje se stává nezapomenutelný zážitek.

Odborníci značky Pickwick využili svých jedinečných zkušeností v oblasti míchání čaje a různých chutí. Vznikly tak netradiční čajové delikatesy Delicious Spices, které našim chuťovým buňkám poskytují nevšední zážitek a lahodné potěšení zároveň.
1.jpgVelice zajímavou příchutí v řadě Delicious Spices je Chocolate Mint, neboli čokoláda s mátou. Čaj je inspirovaný kontrastem vzájemně se doplňujících chutí sladké čokolády a svěží máty. Pití tohoto čaje přináší pocit uvolnění, štěstí a jeho netradiční kombinace chutí potěší všechny gurmány.
2.jpgCaramelised Pear aneb hruška s karamelem a se skořicí je čaj navozující atmosféru hřejivého domova. Karamelově nasládlou chuť s příjemným skořicovo-hruškovým nádechem doplňuje vůně skořice a karamelu. Karamelizovaná dezertní hruška se skořicí se tak stává pochoutkou mezi čaji a její plná chuť se krásně rozplývá na jazyku.
3.jpgTřetí příchutí z řady Delicious Spices inspirovaná lahodným receptem je Lemon Pie neboli citronový koláč s vanilkou a zázvorem. Šálek tohoto čaje nabízí intenzivní prožitek s příjemně svěží chutí citronu zjemněného vanilkou a pikantní špetkou zázvoru. Příjemný zážitek umocňuje vanilkově – citronová vůně.
Dopřát si labužnický zážitek ještě nikdy nebylo tak snadné. Všechny příchutě lahodných čajů Delicious Spices jsou od září k dostání na pultech obchodů za maloobchodní cenu 44,90 Kč.
O čaji Pickwick:
Historie čajů Pickwick je spojena s firmou Douwe Egberts. Již v roce 1753 otevřeli Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses v holandském městečku Joure svůj obchod a položili tím základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, ale hlavně kávu, tabák a čaj. Své současné jméno získal čaj Pickwick v roce 1936, kdy ve snaze najít pro čaj Douwe Egberts více anglicky znějící jméno, navrhla žena tehdejšího ředitele název Pickwick. Inspirací jí byl její oblíbený spisovatel Charles Dickens a jeho dílo "Kronika Pickwickova klubu".
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×