Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boty do pohody i nepohody pro celou rodinu

14. 4. 2010

ObrazekChtěli jste si vyjít na svěží jarní procházku do parku či do města a zjistili jste, že ve vašem botníku odpočívají samé zimní kozačky, které nejsou vhodné pro teplejší období? Vaše děti mají podobný problém a staré jarní polobotky potřebují nutnou výměnu? Přemýšlíte, kam vyrazit na nákupy? Nevíte si rady s tím, kde mají hezké boty vhodné pro každou příležitost? Nezoufejte a zajeďte si s rodinou do Freeportu, kde je nově otevřen obchod s obuví KCS!

V KCS si vybere každý! Najdete zde širokou nabídku bot - vhodných jak pro ženy, muže i děti. Můžete sem vyrazit s celou rodinou a strávit společně celý den. Čekají zde na vás boty nejrůznějších světových značek jako Merrell, Timberland, Teva, Hush Puppies, Asylum, Navaho, Peddy, Big Fish apod.

Obrazek
V nabídce se objevují boty „na doma“, ven i do společnosti. Vyberete si z pestré nabídky pantoflí různých barev, oblíbených „žabek“, sportovních bot na procházku či běh a elegantní boty do práce nebo na ples. Všechny tyto druhy jak pro ženy, tak pro muže. Pro děti jsou připraveny botky zdravotně nezávadné s vhodným tvarem, které svojí ohebností a stavbou chrání klenbu dětské nohy.

Neváhejte a přijďte si vybrat z rozsáhlého sortimentu bot do obchodu KCS ve Freeportu a udělejte radost celé rodině a především Vaší peněžence! Obuv v tomto obchodu zakoupíte totiž s 30% slevou, a navíc k vybraným značkám dostanete hodnotný dárek.

 

ObrazekZákladní údaje o Freeport International Outlet
Freeport, první outletové centrum, které vzniklo v České republice, se nachází na bývalém hraničním přechodu Hatě u Znojma. Rozloha českého Freeportu je 22 000 m2. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 70 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech. Nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí nebo vzorky pro nadcházející sezónu.

Outletové centrum Freeport International Outlet v Hatích vybudoval mezinárodní koncern Freeport plc, který byl do roku 2007 obchodován na Londýnské burze. Od svého založení se společnost vypracovala až na místo předního evropského vývojáře, majitele a provozovatele outletových středisek. Na podzim roku 2007 odkoupila všechny akcie koncernu skupina The Carlyle Group, jeden z nejúspěšnějších soukromých ekvitních investorů na světě.

Kromě centra v Hatích na česko-rakouské hranici provozuje Freeport největší outletové středisko Evropy v Lisabonu v Portugalsku. Další outletové centrum Freeportu se nachází ve Švédsku: Freeport Kungsbacka. Momentálně budujeme dvě nová outletová centra ve Francii. Alsace International Outlet v Roppenheimu blízko Strasbourgu bude otevřen na podzim 2009. Pro výstavbu centra v Le Cannet na Jihu Francie blízko Saint Tropez jsme zakoupili pozemky. www.freeport.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×