Jdi na obsah Jdi na menu
 


BOJUJTE S CHŘIPKOU DODRŽOVÁNÍM PITNÉHO REŽIMU

V současném sychravém počasí za každým rohem číhá riziko chřipky a nachlazení. Svůj vlastní recept na to, jak se chřipce vyhnout, nebo jí alespoň úspěšně a rychle vyléčit má snad každý. Ale téměř ve všech se opakuje stejná rada. Je třeba ležet v klidu, v teple a hodně pít. Měli bychom vypít alespoň 2,5l tekutin denně. Hlavně čaje. Připomenout si teplejší dny a zároveň bojovat s nachlazením můžete pomocí chuti a vůně pravého ovoce v čajích Pickwick z řady Fruit Garden.

Čaje Pickwick Fruit Garden, které nabízí 16 různých ovocných příchutí, vám mohou zvednout náladu nejen při nachlazení, ale i ve všední dny. Podle chuti si vyberete ovoce, které je vyobrazené na krabičce a jeho kousky jsou i uvnitř v sáčcích. Například zcela nová směs Pickwick Lesní ovoce, která nabízí chuť sladkých ostružin a lesních jahod se zralými borůvkami, ukrývá kousek lesa v každém balení a tím připomíná poklidnou letní procházku.

pickwick_fruit-garden_lesni-ovoce_fron.jpg

Lesní ovoce je navíc nejoblíbenější ovocnou příchutí na českém trhu.
Nenechte si tedy zkazit náladu začínajícím nachlazením a podpořte svou imunitu dostatečným příjmem vhodných tekutin, nejlépe vynikajících čajů Pickwick.
Čaje Pickwick Fruit Garden najdete v běžné maloobchodní síti za doporučenou cenu 41,90 Kč.
O čaji Pickwick:
Historie čajů Pickwick je spojena s firmou Douwe Egberts. Již v roce 1753 otevřeli Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses v holandském městečku Joure svůj obchod a položili tím základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, ale hlavně kávu, tabák a čaj.
Své současné jméno získal čaj Pickwick v roce 1936, kdy ve snaze najít pro čaj Douwe Egberts více anglicky znějící jméno, navrhla žena tehdejšího ředitele název Pickwick. Inspirací jí byl její oblíbený spisovatel Charles Dickens a jeho dílo "Kronika Pickwickova klubu".
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×