Jdi na obsah Jdi na menu
 


BES PROFESSIONAL HAIR FASHION – LUXUS PRO VAŠE VLASY

1.jpg

BES Professional Hair Fashion představuje profesionální produkty exkluzivně vyvinuté společností BES Beauty a Science pro nejnáročnější vlasové stylisty. Je pojmem stylu, krásy a elagance v pravém slova smyslu.
 
Řada Bes Professional Hair Fashion obsahuje arganový olej a výtažek z mučenky jedlé a není jen novým pojetím módních trendů, ale i nabídkou produktů, které dokáží vlasy ochránit a posílit jejich strukturu.
 
Tato ucelená řada se skládá ze specifických produktů navržených takovým způsobem, aby kadeřník měl maximálně volné pole působnosti a přitom byl zachován velký výběr těch nejvhodnějších přípravků podle druhu ošetřovaných vlasů a požadovaného účesu.
 
Pro kadeřníka bude velice zajímavá i možnost některé produkty mezi sebou míchat a získávat tak nové a nové vlastnosti, krásu, zdraví a energii dané přírodními složkami obsaženými v receptuře přípravku: arganovým olejem a výtažkem z mučenky jedlé.
 
Vzácný arganový olej obsahuje kyselinu linoleovou a vitamín E, jejichž schopností je stimulovat vitální funkce kožních buněk a udržovat hydrolipidickou rovnováhu ve vlasech, což je velice důležité pro jejich sílu a krásu. Mučenka jedlá je exotické ovoce, které obsahuje vitamíny A, B12, proteiny, fosfor a železo, jež vlasům poskytují výživu a podporují jejich růst.
 
Řada Bes Professional Hair Fashion obsahuje hotové výrobky s prvotřídními kosmetickými vlastnostmi, které vlasy respektují a chrání. výrazná parfemace dodává pocit svěžesti a přirozenosti.
 
Více informací v eshopu www.a-vlasy.cz
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×