Jdi na obsah Jdi na menu
 


BAVARIA WIT – LAHODNÁ NOVINKA PRO SVĚŽÍ LÉTO

22. 6. 2010

Obrazek

Slunce pálí jako o závod, vzduch se vlní horkem, teploty šplhají ke třicítce…    K dokonalé letní pohodě schází už jen jediné – chlazený nápoj, který báječně osvěží. Máte rádi netradiční chutě? Pak si nenechte ujít novinku společnosti Al-Namura – nealko pivo Bavaria WIT, lahodný nápoj určený skutečným gurmánům.
 
Bavaria WIT představuje moderní typ pšeničného piva kvasnicového typu. Jeho koncepce v sobě snoubí prvky německého kvasnicového piva Weizen a belgického pšeničného Witbier. Jde o ryze přírodní produkt, jehož základ tvoří ječný slad, pšenice, chmel a minerální voda. Na rozdíl od jiných nealko piv neobsahuje ani stopové množství alkoholu, chutí se však neliší od klasického piva. Skvěle hasí žízeň, zvláště je-li podáváno dobře vychlazené – tzn. při teplotě 6 - 8 °C. Navíc obsahuje velmi málo kalorií – cca 25 kcal na 100 ml.
 
Kvasnicová piva se dnes těší stále větší oblibě, zejména díky své jedinečné chuti. Zvýšený podíl aktivních kvasinek navíc představuje bohatý zdroj bílkovin, vitaminů řady B a enzymů, jež blahodárně působí na lidský organizmus. Pozitivně ovlivňují trávicí systém, pomáhají při kožních problémech a nadměrném psychickém či fyzickém vypětí.
 
Bavaria WIT nejen příjemně osvěží, ale zároveň poslouží jako výtečný doplněk jídel, například steaků a klobás, mořských plodů či plísňových sýrů. Lze si ji vychutnat na cestách, na pláži, ale také na zahradní party nebo tolik oblíbeném barbecue…
 
 
 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×