Jdi na obsah Jdi na menu
 


Báječný svět Julese Verna na Moravě? Proč ne!

6. 7. 2009

Obrazek

Patříte mezi obdivovatele podivuhodného světa Julese Verna? Toužíte seznámit vaše ratolesti s papouškem a ponorkou z milovaných knih vašeho dětství? Chcete dětem dopřát letní osvěžení v podobě pohádkového světa a nezanedbat ani sami sebe a levné nákupy na letní dovolenou? Proč nevyrazit do Freeportu tentokrát opředeného Podivuhodnými cestami Julese Verna?
 
Freeportpro vás chystá další sérii velmi oblíbených letních akcí. Letošní, již 4. ročník, se ponese v duchu Báječného světa Julese Verna.
Patříte-li mezi obdivovatele tohoto francouzského spisovatele a jeho tajemných románů, nenechte si ujít letošní prázdninové akce. Ty budou probíhat od 1. července do 31. srpna 2009 v prostorách outletového centra Freeport a ve vybraných rekreačních oblastech Jižní Moravy, Vysočiny a Dolního Rakouska.
 
Ve vstupní hale Freeportu vás i vaše děti přivítá veliká průchozí ponorka kotvící na dně oceánu. Nevyhnete se ani spárům obrovské chobotnice, která se ukrývá hned za ní.
V ponorce se na vás bude těšit upovídaný papoušek kapitána Nemá a periskop s výhledem do moře. Naši nejmenší jistě uvítají zábavný koutek, kde si budou moci kreslit nebo shlédnout filmy na motivy knih Julese Verna.
 
 
Kdo by neznal 5 neděl v balónu?
A kdo by je nechtěl prožít! Celé léto má každý zákazník šanci cestu balónem vyhrát!
Pokud nakoupíte nad 2000 Kč, což je při úžasných cenách a skvělém výběru, které nám Freeport nabízí, snadným úkolem, můžete si vylosovat jednu z výher.
 
Čekají na vás lákavé letní výhry jako termotašky na léto, stínidla do auta, puzzle s oblíbeným dráčkem Freeporťáčkem apod.
Pět z vás může vyhrát i úžasný let balónem pro celou rodinu!

A co je důležité? Všichni jsou vítězi. Nikdo v létě z Freeportu neodejde s prázdnou.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×