Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aquapad: Malování s Krtečkem bez barev a chemikálií

Krteček, veselá postavička, která provází již několik generací, přináší dětem další dobrodružství. Je jím malovací podložka Aquapad s kouzelnou tužkou, která nadchne všechny malé umělce. Pouze s pomocí vody, bez jakýchkoli barev či chemikálií mohou děti vytvořit své obrázky, které během pěti minut zmizí. A malování může začínat znovu a znovu, na Aquapadu je možné vytvořit stovky obrázků.

Na malování stačí obyčejná voda, kterou se naplní kouzelné pero. Nejsou potřeba žádné barvy či chemikálie. Přesto děti mohou vykouzlit nespočet obrázků, aniž by ušpinily sebe nebo pomalovaly nábytek či stěny pestrými barvami, které nejdou odstranit. Voda, kterou je na tabulku kresleno, během 2 – 5 minut zaschne a obrázek tak zmizí. A zábava může začít znovu.

1.jpg

Hra s Aquapadem pozitivně působí na přirozený vývoj dětí. Pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, kreativitu a představivost dětí. Veselý vzhled podložky navíc okamžitě připoutá pozornost malých malířů, kteří se k malovací podložce budou rádi vracet.
Balení obsahuje podložku a kouzelnou tužku.
Vhodné pro děti od 3 let.
Doporučená maloobchodní cena: 299 Kč
K dostání ve vybraných hračkářstvích a na www.epline.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×