Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ambi Pur Car 2motion – 1. osvěžovač do vozu, kde si vůni přepínáte sami

29. 7. 2008

Značka Ambi Pur má pro řidiče exkluzivní „vychytávku!“. Osvěžovače Ambi Pur Car 2motion umožňují přepínat mezi 2 odlišnými vůněmi během cesty. Díky páčce umístěné v přední části každého strojku lze navíc měnit vůni kdykoliv v libovolném intervalu tak, jak to každému vyhovuje.

 

Obrazek

 

Změnu oceníte například, pokud jste unaveni monotónní jízdou a těžko udržujete bdělost a soustředění. Anebo čekáte v dopravní zácpě a potřebujete zachovat klid a udržet nervy na uzdě.
 
S novou vůní dostanete nový impuls, energii a osvěžení. Přepínejte s osvěžovači Ambi Pur Car 2motion!
 
 
Každý osvěžovač Ambi Pur Car 2motion obsahuje dva flakony, každý s odlišným parfémem. Vůně jsou vzájemně sladěné, a proto přepnutí nepůsobí rušivě.
 
Osvěžovače Ambi Pur Car 2motion existují ve třech variantách.

Obrazek 

 

MOUNTAIN DRIVE – Svěží vůně horského jezera a parfém s tóny čerstvě nařezaného dřeva společně harmonicky souzní. Vůně byla inspirována okouzlující jízdou horským průsmykem.

 

 

 

 

 

Obrazek

ARCTIC DRIVE – Tato kombinace vůní jednak pohltí veškeré pachy ve vašem voze, navíc jej krásně osvěží jiskřivou vůní citrusů s dotekem grapefruitu. S parfémy osvěžovače ARTIC DRIVE se snadno přenese na cesty podél arktického pobřeží.

 
 

 

 

 

Obrazek

ASIAN CRUISE – Vás vezme na dobrodružnou, exotickou jízdu asijskými zeměmi. Osvěžovač kombinuje svěží vůni orosené trávy s podmanivými tóny zázvoru.

 
 

 

 

 


Jednotlivé náplně všech tří druhů osvěžovačů můžete volně kombinovat, tedy vytvořit si vlastní variantu 2motion. Jediným kritériem je, aby se vám výsledná kombinace vůní líbila.

 
Vedle podmanivých vůní lákají osvěžovače 2motion také elegantním retro designem, který skvěle doplní interiér vašeho vozu. Atraktivní strojky lze použít ve všech typech aut vzhledem k univerzálnímu uchycení na mřížku větrání. Tento klip mimo jiné zaručí, že ani při razantní jízdě v ostrých zatáčkách osvěžovač nespadne. Použití osvěžovače je detailně popsáno na obale výrobku.  

Obrazek

 
Osvěžovače Ambi Pur Car 2motion provoní interiér vašeho vozu na dobu 70 dní. Intenzitu odpařování si můžete regulovat podle vaší potřeby. Zakoupit je můžete od dubna tohoto roku v síti čerpacích stanic, v drogériích i hypermarketech. Doporučená cena strojku s náplní činí 199 Kč samostatná náplň je za 149 Kč. Více informací získáte na www.ambipur.cz nebo na www.2motion.cz .
 
 
Osvěžovače Ambi Pur do vozu
Značka Ambi Pur se vedle osvěžovačů určených do domácnosti a zejména na toaletu a do koupelny soustředí i na výrobu a distribuci strojků do vozů.

Osvěžovače do auta Ambi Pur využívají desetitisíce osob ve všech koutech Evropy a světa. V České republice jsou osvěžovače již více než 10 let nejžádanějšími parfémy do vozu.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×