Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zora Jandová se stala patronkou projektu Kouzelné čtení

23. 5. 2014

zora-jandova_veletrh-svet-knihy_3_.jpg

Moderátorka, herečka a zpěvačka Zora Jandová přichází s novým projektem! Již od svých 17 let se věnuje dětem - hraje pro ně, píše i maluje, ráda jim pomáhá objevovat svět kolem nich. To vše také prostřednictvím Rádia Junior, nejmladší stanice Českého rozhlasu, kterou vybudovala a vede ji coby šéfredaktorka. Právě proto se s radostí ujala role patronky speciálního projektu Kouzelné čtení. Zora Jandová knihy z části namluvila a zároveň i na veletrhu Svět knihy pokřtila.
„Projekt Kouzelné čtení mě oslovil hlavně proto, že děti vrací opět ke knihám. Je to ideální mezistupeň mezi tabletem a knihou. Interaktivní je totiž jen pero, které s dítětem komunikuje, jinak je vše založené na knize, která rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu,“ říká Zora Jandová. A dodává: „Kouzelné čtení jsme proto moc rádi zařadili do naší edice „Rádio Junior doporučuje“.

zora-jandova_veletrh-svet-knihy-1_.jpg

Se Zorou Jandovou na prvních knihách Kouzelného čtení pro děti spolupracovali mimo jiné Otakar Brousek ml. a Josef Somr, kteří knihy také namluvili. V čem je Kouzelné čtení specifické a jaká pozitiva pro děti má, představí Zora Jandová na tiskové konferenci 3. června v Praze.
V současné době Zora Jandová mimo jiné dokončuje již několikátou dětskou knihu a během častých návštěv v mateřských školách děti i pedagogy seznamuje s Rádiem Junior.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×