Jdi na obsah Jdi na menu
 


WORLD OF BEAUTY & SPA 2011 JARO

8. 3. 2011

2011prg0218085_n.jpg

Jaké budou módní trendy v r. 2011? Jaké líčení doporučují významné značky jako Estée Lauder a jejich vizážisté? Jaký účes byste mohli vyzkoušet? Co s přicházejícím jarem se svou postavou a tváří, jaká se nabízejí vylepšení za pomoci dnes už příjemných neinvazivních technologií? A jak ve volných chvílích příjemně a účinně relaxovat?
 
Odpovědi na tyto i mnoho dalších otázek přinesl 16 tisícům návštěvníků dvě stovky vystavovatelů 11. ročníku největšího veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu v ČR WORLD OF BEAUTY & SPA, pořádaný 18. a 19. února 2011 v prostorách O2 arena v Praze.
 
Veletrh byl intenzivně zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. K vidění byly nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie. _dsc0348.jpg
 
Na soutěživé odborníky i jejich fanoušky čekalo vyhlášení dalšího ročníku úspěšné kadeřnické soutěže INSPIRACE 2012, kdy téma "RED CLASIC BOB" předvedli mistři oboru Blanka Hašková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký, Ondra Veselý a další. Magnetem jarního veletrhu byl jako každoročně týmová soutěž vizážistů a kadeřníků "CREATIVE IMAGE TEAM by Pavel Bauer", tentokrát na téma "OLD MOVIE STAR" Pod vedením Pavla Bauera návštěvníci viděli líčení pro moderní televizní přenos tzv. "High Definition make-up", jarní a letní trendy značek Estée Lauder, Clinique, prezentovaly se také další značky: Tana, Karaja, Arabeska, Artdeco a další. Tentokrát pro pány byla určena módní přehlídka Paula Bruna, kterou vytvořil TOP designer Pavel Křivánek. Módní přehlídka Petra Kaloudy bylo na semifinálové téma " Creativu" - "Decadent Beauty".
 
i00841_uuu_n.jpgV sobotní soutěži ve FOTOMAKEUPU vedené mistryní ČR Štěpánkou Podroužkovou šest finalistů perfektně ztvárnilo tzv. "PIN-UP GIRL", tj dívku z plakátů.
 
Z dalších soutěžních vystoupení zaujalo návštěvníky např. Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v NAIL ARTU, mistrovství ČR v MANIKÚŘE pod vedením firmy Alessandro ČR, finálové mistrovské soutěže juniorů v make-upu a účesové tvorbě KALIBR CUP aj.
 
V místě veletrhu zvaném "LOUNGE" probíhal bohatý celodenní program věnovaný relaxaci a regeneraci. Návštěvníci se seznámili s teorií i ukázkami masáží, relaxačních procedur, aromaterapie, energií éterických olejů a dalšími metodami alternativní péče o zdraví. _dsc1209_uuu_n.jpg
 
Více odborný ráz měly přednášky v rámci DERMOPARTY, kde posluchači pod vedením předních odborníků nahlédli do problematiky péče o pleť a anti-aging péče.
 
Část pátečního odpoledne byla věnována odborníkům z oblasti kosmetiky a všem těm, kteří chtějí vědět více o kosmetických produktech a jejich účincích, o chemii v kosmetice, o pravidlech po výrobu a distribuci kosmetických produktů a zkouškách v kosmetickém oboru.
 
Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA znovu dokázal své kvality a těší se na své příznivce - vystavovatele, návštěvníky, účastníky programů i soutěží, novináře a další milé účastníky ve dnech 30. 9. a 1. 10. 2011 pravděpodobně znovu v prostorách O2 arena v Praze 9.
 
Fotogalerii z veletrhu, výsledky soutěží a více informací najdete na na www.beautyexpo.cz
 
Dále Štěpánka Podroužková, pořadatelka soutěže ve fotomakeupu:
Dne 19. 2. 2011 se uskutečnilo finále FOTO MAKEUPU 2011 v rámci veletrhu World of Beauty and Spa v O2 aréně. Z finalistů se na 1. místo probojovala Jana Hrabáková, na 2.místě se umístila Michaela Bernatíková a 3. místo obsadila Lucie Průžková.Všech 6 finalistů získalo hodnotné ceny. Poděkování za realizaci soutěže a její podporu patří Ing.Lence Konečné za veletrh World of Beauty and Spa a generálnímu partnerovi společnosti Christoph Trade s.r.o. Emila Bohunka Christophovi, kteří podpořili soutěž nejen hodnotnými dary. Účast v zahraniční soutěži od Beauty Expo ing.Lenky Konečné, IDC-zubní ošetření v luxusní dentální klinice, víkendové pobyty v 5ti hvězdičkovém hotelu Růže a hotelu Duo, Faza makeup věnoval maskérský kurz v hodnotě 17 000,-, internetový obchod Profiliceni.cz věnoval tři vizážistické židle a tři profesionální vizážistické kufry.Cie Aura-René Hána věnoval voucher na vyhlídkový let, Jesika Consulting image and etiquette doprovodí první tři vítěze při nákupu a realizaci osobního stylu.Unie kosmetiček-volný vstup na Mistrovství ČR v makeupu a volné vstupy na 22. sjezd Unie kosmetiček.Od šéfredaktorky časopisu Studio Zone získali výherkyně předplatné časopisu na rok 2011.Dále poděkování patří firmám VIZART CZ,Gratis-Alqvimia,ELEGANCE s.r.o.-Sothys, ART beauté s.r.o.-MALU WILZ,Lemika-Inglot,Avon a SALVUS PRAHA , které věnovali hodnotné balíčky produktů jejich značky.Za mediální podporu patří dík časopisům KKpraxe, Studio Zone, Linda, Actuelle a beauty salon.
 
Dvě otázky pro soutěžící:
Jak se Vám soutěž líbila a z jakého dárku od sponzorů jste mněla největší radost?
 
Lucie Průžková
Pocit ze soutěže mám dobrý, jen mě mrzí, že to vždycky hrozně rychle uteče a v tom shonu si to nestihnu pořádně užít :-)
Nejvíce mě potěšila židle a kufr od Profiliceni a paleta od Inglotu a také předplatné časopisu Studio Zone. Protože mě soutěžení baví tak bych se ráda účastnila zase příště, chtěla bych se vyvarovat nějakým chybám, které dělám.
 
Michaela Bernatíková
Ze soutěže mám jen ty nejlepší pocity, organizace na profesionální úrovni, hned od začátku velice zajímavé téma stejně tak, jako to, které bylo vyhlášeno na příští rok a nejvíce mě těší to, že se soutěže neúčastní pouze profesionálové, ale mohou předvést své umění i tací, jako já, kteří nemají odborné zkušenosti a líčení je pro ně jen koníčkem. Co se týká sponzorů, počet a rozsah sponzorských darů mě opravdu velice příjemně šokoval! A asi nejvíce profesionální kufr a vizážistická židle od společnosti Profilíčení.cz.
Ještě jednou Vám chci moc poděkovat za možnost zúčastnit se této soutěže a z 2. místa mám opravdu obrovitánskou radost!!! Určitě zkusím štěstí i v dalším ročníku Vaší soutěže.
 
Jana Hrabáková
Nejdříve bych chtěla ještě jednou poděkovat. Myslím si, že organizace soutěže v takovém formátu a s tolika sponzory musí být hodně náročná. Moc jsem si to tentokrát užila. Z dárků mě asi nejvíce potěšil maskérský kurz, už jsem si říkala, že jestli to nevyjde tentokrát, tak si ho stejně zaplatím. Moc se na něj těším. Také se těším na návštěvu dentální kliniky IDC a víkendový pobyt v hotelu Růže v Českém Krumlově.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×