Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pondělí 9. září začínají vysílat tři nové televize Relax, Rebel, Retro

banner_200x100_small.jpgOd 9. září začnou vysílat v Česku tři nové celoplošné digitální televizní kanály Relax, Rebel a Retro, které společně tvoří skupinu Pohoda. Relax se svojí nabídkou zařazuje mezi plnoformátové televizní stanice, Rebel a Retro pak skladbu vhodně doplňují jako specifické hudební kanály. Celkově tak tvoří jak komplexní nabídku pro diváky, tak možnost cílení na vybrané zákaznické skupiny pro zadavatele reklamy.

V minulosti již vysílající TV Pohoda prochází významnou inovací a v podstatě se nyní dělí na dva samostatné kanály - na rodinný a lifestylový Relax a na zcela novou službu Rebel. Ta přichází jako hudební kanál čistě rockového zaměření, který u nás dosud chyběl. K nim se jako třetí přidá rovněž hudební Retro, který na televizním trhu působí již třetím rokem a dohromady tak nabídnou obsahově propojený a komplexní program.
Relax jako plnoformátová televize bude plnit roli kanálu pro celou rodinu. Důležitou součástí vysílání budou zábavné pořady, které nejsou v současné nabídce televizních kanálů příliš preferovány. Jednou z hvězd stanice bude bavič Petr Novotný, který naváže na svoji úspěšnou show a téma cestování přinese v pořadu s hosty a písničkami. Další výraznou tváří Relaxu bude Jiří Krampol, který pořadem „Krampo voloviny“ volně naváže na svou dřívější show.
Další významnou část programu budou tvořit pořady s tématikou cestování. Tomu se bude Relax věnovat formou dokumentární i zábavnou, například s již zmíněným Petrem Novotným v pořadu „Novotný za humny“.

foto-schmiedbergere-28.8.2013-096_male.jpg

Relax také nabídne různé typy lifestyle pořadů, které mimo jiné poradí v různých životních situacích (při právních těžkostech, jednání s úřady, výchově dětí a podobně.).
Rebel bude svým zaměřením typicky rocková televize. Bude vysílat nejen rockovou muziku, ale také pořady mapující její jednotlivé žánry a jejich historii. Dále nabídne například rockové zprávičky nebo motorkářský magazín a dvakrát týdně přinese koncert vybrané rockové skupiny. Obsahem bude cílit na rockové fanoušky také z řad vzdělanějších produktivních lidí.

foto_schmiedberger_201674_male.jpg

Druhý hudební kanál Retro je zaměřen na největší hity posledních dekád. Divákům chce přinést pohodu, zábavu, emoce a známé hudebníky. Významný podíl v programu bude tvořit česká a slovenská hudba. Pro střední a starší generaci bude stanice objevovat hity z doby, kdy se formoval jejich hudební vkus, včetně těch, které tehdy slyšet nemohli. Hudební kanál Retro byl do skupiny Pohoda začleněn v srpnu tohoto roku a v souvislosti s tím prošel grafickým redesignem a úpravou programového schématu.
Televize Relax a Rebel startují své vysílání od 9. září, a to jak v DVB-T (multiplex 4), tak v kabelových sítích (UPC a další) a v satelitním šíření na Skylinku. Kanál Retro je šířen v DVB-T Regionální sítí 7 (multiplex 1a). Ti, kdo si nevědí s naladěním stanic rady, mohou kontaktovat infolinku 595 694 660. U všech tří televizí je možné také streamovat živé vysílání na internetu.
Do skupiny Pohoda patří také nejposlouchanější rádio na Moravě a ve Slezsku – Rádio Čas, které hraje české hity. Rádio Čas bude také vysíláno v Regionální síti 7, a to celorepublikově.
Koncept stanic a Rádia Čas umožní všechny čtyři navzájem promovat a sjednotit také jejich vnitřní a vnější propagaci a marketing. Zahájení vysílání je podpořeno billboardovou kampaní s hlavními hvězdami programu, kterou doplní regionální roadshow.
 
Každý den z nového studia v PALLADIU
Od prvního dne vysílání televize Relax startuje také nové „on air“ studio v pražském PALLADIU, ze kterého bude pravidelně vysílat „Odpoledne v pohodě“. Do nového lifestylového pořadu se budou moci diváci zapojit prostřednictvím sociálních sítí, ale hlavním záměrem je osobně je vtáhnout do vysílání a dát jim prostor vyjádřit své názory ze studia v samém centru Prahy. Navazující pořad „Dobrý nákup z PALLADIA“ každý den seznámí diváky s aktuálními módními trendy a dalšími novinkami ze světa nakupování v centru s nejširší nabídkou obchodů, restaurací a služeb v srdci hlavního města.
„Hledali jsme prostor, kde se při současném životním stylu pohybuje velké množství lidí, který může poskytnout televizi více než jen místo pro studio, leží v centru Prahy a zároveň je dostatečně atraktivní. Všechny tyto podmínky splnilo právě PALLADIUM. Navíc důležitou součástí odpoledního vysílání televize Relax budou novinky ze světa celebrit. Je jen málo míst, která jsou s životem známých osobností tak úzce propojena, jako právě pražské PALLADIUM,“ vysvětluje důvody výběru lokality Radim Pařízek.
Natáčení bude probíhat nejen ve studiu, ale i v celém nákupním centru a některé pořady se budou tvořit přímo na míru tomuto prostoru. Marketingová manažerka nákupního centra PALLADIUM k tomu dodává: „Projekt zasazení televizního studia přímo do nákupního centra se nám líbil od samého začátku. Je unikátní nejen v České republice, ale také celosvětově. Televize Pohoda, nyní TV Relax, prochází vývojem směrem k lifestylové televizi. Věříme, že i PALLADIUM a možnosti, které nabízí, přispějí k jejímu úspěchu. Nájemci PALLADIA navíc získají díky chystaným pořadům skvělý marketingový nástroj, jak atraktivně zviditelnit své značky a produkty.“
O skupině Pohoda:
Skupina Pohoda podnikatele Radima Pařízka zastřešuje Rádio Čas, nejposlouchanější rádio na Moravě a ve Slezsku, Rádio Čas Rock a Rádio Čas Dyje a televizní stanice Relax, Rebel, Retro, žánrově různorodé kanály, které svojí náplní odpovídají na aktuální poptávku televizního trhu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×